Survivor 4: Ο Ανδρέας Γεωργίου έστειλε μήνυμα στην πρώην του Ελευθερία Ελευθερίου

Συγκινήθηκε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Ανδρέας Γεωργίου έστειλε μήνυμα στην πρώην του Ελευθερία Ελευθερίου

Η Μπλε ήταν η ομάδα που κέρδισε τον αγώνα επάθλου στο Survivor και η Ελευθερία Ελευθερίου δέχτηκε ένα αναπάντεχο μήνυμα από τον Ανδρέα Γεωργίου.

Η τραγουδίστρια είναι γνωστό πως παλαιότερα είχε δεσμό με τον σεναριογράφο και ηθοποιό, μετά τον χωρισμό του διατηρούν άριστες σχέσεις και αυτό φάνηκε και σήμερα.

Με τις πιο γλυκές του ευχές και τα πιο ενθαρρυντικά μηνύματα ο Ανδρέας Γεωργίου εμψύχωσε την παίκτρια η οποία φυσικά και συγκινήθηκε.

Το μήνυμα του Ανδρέα Γεωργίου στην Ελευθερία Ελευθερίου

Survivor 4: H σχέση της Ελευθερίου με τον Ανδρέα Γεωργίου και η δήλωση μετά το χωρισμό που συζητήθηκε

Σίγουρα πολλοί θυμάστε την σχέση της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον αγαπημένο ηθοποιό και σκηνοθέτη, Ανδρέα Γεωργίου, τον οποίο τα τελευταία χρόνια βλέπουμε στις 8 Λέξεις. Το ζευγάρι πριν από περίπου 7 χρόνια είχε ζήσει έναν όμορφο έρωτα. Ωστόσο, όπως όλες οι σχέσεις, κάποια στιγμή έφτασε στον χωρισμό. Μάλιστα, το 2014 και όταν έγινε γνωστή η είδηση πως τράβηξαν χωριστούς δρόμους, μια δήλωση που είχε ο ίδιος κάνει είχε συζητηθεί πολύ.

Ωστόσο, όπως είχε δηλώσει ο Ανδρέας Γεωργίου, δεν το είχε πει με κακία αλλά με αγάπη προς την τραγουδίστρια και πρώην σύντροφο του. Βέβαια, όλα αυτά για την Ελευθερία Ελευθερίου είναι παρελθόν, αφού πλέον έχει βρει τον... έρωτα στα μάτια του συμπαίκτη της στο Survivor, Αλέξη Παππά.

«Είναι ένα κομμάτι, στο οποίο δεν τα πάω πολύ καλά. Νιώθω ότι έχω πολλές ευθύνες και βάζω συνεχώς τις σχέσεις μου σε δεύτερη μοίρα Δεν μπορώ να είμαι εντάξει, όχι επειδή είμαι άπιστος, αλλά επειδή έχω αυτό το κόλλημα με τη δουλειά. Είμαι εργασιομανής. Βγήκα από τη σχέση μου με την Ελευθερία Ελευθερίου πριν από μερικούς μήνες, ακριβώς γι' αυτό το λόγο. Δεν μπορούσα να είμαι εκεί. Ήμασταν δύο χρόνια με την Ελευθερία, χωρίσαμε για ένα μήνα το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν το μετράω αυτό. Μπορεί να μην είμαστε πια μαζί, αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση. Την ευθύνη του χωρισμού τη ρίχνω επάνω μου. Η Ελευθερία ήταν πολύ εντάξει. 'Έφτασα σε ένα σημείο που ένιωθα ότι με πιέζει η σχέση μου, ενώ στην ουσία δεν είχα αρκετό χρόνο να αφιερώσω σε αυτήν και η Ελευθερία το κατάλαβε» είχε αναφέρει στο People.

Όσο για την "καυτή" εικόνα της Ελευθερίας και αν τη ζήλευε, παράβλεψε το θέμα της ζήλιας και μίλησε για την τραγουδίστρια με ουσιαστικό ενδιαφέρον: «Είναι λάθος για μένα αυτή η εικόνα της Ελευθερίας. Είναι ένας κακός ρόλος που κλήθηκε να κάνει, ενώ, αν επικεντρωνόταν στη φωνή της, θα ήταν διαφορετικά. Εμένα δεν μου αρέσουν τα τραγούδια της, θεωρώ ότι ακολουθεί λάθος γραμμή και της το έχω πει πολλές φορές. Αυτό που βλέπετε δεν είναι η Ελευθερία. Της είπα ότι οι επιλογές των τραγουδιών της δεν είναι καλές, αλλά δεν με άκουσε. Αν δεν προβάλλεις αυτό που έχεις μέσα σου, δεν πείθεις. Για μένα, η Ελευθερία δεν πείθει, γιατί δεν είναι αυτό - και το λέω από αγάπη, όχι από κακία».