Survivor 4: Η πρώτη ανάρτηση της Βαλέριας Χοψονίδου

"...όχι πως αν δεν είχα ωτίτιδα θα έτρεχα σαν το puma..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η πρώτη ανάρτηση της Βαλέριας Χοψονίδου

Η Βαλέρια Χοψονίδου αποχώρησε πριν δυο εβδομάδες από το Survivor 4 και η αλήθεια είναι πως όταν επέστρεψε στην Ελλάδα σχολιάστηκε αρκετά αρνητικά για την στάση που είχε απέναντι στους δημοσιογράφους και για τον τρόπο που την φυγάδευσαν, χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος, από το αεροδρόμιο.

Ωστόσο, με την συμμετοχή της στο παιχνίδι έδειξε πως υπάρχουν άνθρωποι με ήθος και αρχές! Πριν από λίγες ώρες, λοιπόν, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media και θέλησε να πει το δικό της ευχαριστώ στην παραγωγή του ΣΚΑΙ για την εμπειρία που της χάρισε.

Η ανάρτηση της Βαλέριας Χοψονίδου

"Μια μοναδική εμπειρία, ένα διάλειμμα από τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε... Μια ανάμνηση που θα θυμάμαι με νοσταλγία παρ' ότι έμεινα πολύ λίγο καιρό μέσα στο παιχνίδι.

Μακάρι να είχα την ευκαιρία να το ζήσω λίγο παραπάνω. Δυστυχώς είχα ωτίτιδα και στα δυο μου αυτιά που με ταλαιπώρησε πάρα πολύ από την αρχή του παιχνιδιού κι αυτό στάθηκε ως εμπόδιο στην καθημερινότητά του ακόμα και στα αγωνίσματα (όχι πως αν δεν είχα ωτίτιδα θα έτρεχα σαν το puma) αλλά τουλάχιστον θα το διασκέδαζα περισσότερο γιατί πάνω από όλα είναι ένα παιχνίδι!

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματά σας και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην παραγωγή γιατί πάντα ήταν δίπλα μας σε ότι χρειαζόμασταν!!"

 Βαλέρια Χοψονίδου Survivor 4

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για Survivor spoils!

"Την πρώτη μέρα που πήγα στους Μπλε δεν ήταν ευχάριστο"

Παρασκευή 5/2 η εκπομπή Love it, έπαιξε τις αποκλειστικές δηλώσεις της Βαλέριας Χοψονίδου, από τις οποίες αποκαλύφθηκε πως τελικά δεν περνούσε και τόσο όμορφα όσο νόμιζαν οι τηλεθεατές στην καλύβα.

"Το περίμενα πως θα αποχωρήσω, γιατί μπήκα σε ένα σημείο του παιχνιδιού μετά από έναν μήνα οπότε τα παιδιά είχαν γίνει ήδη μια παρέα. Το περίμενα πως θα με ψηφίσουν γιατί αγωνιστικά δεν ήμουν αυτό που ήθελαν. Σίγουρα όμως θα μπορούσαν να μου δώσουν μια ευκαιρία. Την πρώτη μέρα που πήγα στην ομάδα όταν μιλούσαν όλοι μαζί και πλησίαζα, σταματούσαν. Δεν ήταν ευχάριστο, ένιωθα άβολα", δήλωσε η Βαλέρια Χοψονίδου και συνέχισε αποκαλύπτοντας ακόμα περισσότερα.

Ακούστε όλες τις δηλώσεις της στο παρακάτω βίντεο: