Survivor 4 - Ελέτσι: «Από την αρχή η Ελευθερία έχει κόκκινο χρώμα στα νύχια»

2 μήνες τώρα δηλαδή....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Ελέτσι: «Από την αρχή η Ελευθερία έχει κόκκινο χρώμα στα νύχια»

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι βγήκε μέσω live σύνδεσης στην εκπομπή Ευτυχείτε, όπου σχολίασε όλες τις τελευταίες εξελίξεις με το Survivor 4. Μάλιστα, δεν γινόταν να μην δώσει απαντήσεις για τα κόκκινα βαμμένα νύχια της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Με αφορμή τα νύχια της στα social media έχει γίνει χαμός, καθώς πολλοί είναι αυτοί που λένε πως αποχώρησε από το παιχνίδι τα έφτιαξε και μπήκε πάλι.

Η αλήθεια ωστόσο σύμφωνα με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι είναι μια! Όπως σχολίασε η Ελευθερία Ελευθερίου έχει βαμμένα κόκκινα τα νύχια της από την αρχή του Survivor 4. Μάλιστα, το γεγονός της το είχε σχολιάσει και η ίδια, μόλις την είδε.

Η Κατερίνα Καινούργιου όταν άκουσε πόσο καιρό έχει έτσι τα νύχια ρης σχολίασε «Το σελάκ (ημιμόνιμο) κρατάει, αλλά δεν είναι ωραίο και περιποιημένο». Ενώ, λίγο πριν στην εκπομπή η παρουσιάστρια αποκάλυψε την κομμένη σκηνή του Survivor 4.

Αδερφή Ελευθερίας Ελευθερίου: «Είναι ψέμα ότι είναι στην Κύπρο! Είναι στο Survivor»

Η Σκεύη, αδερφή της Ελευθερίας Ελευθερίου, μίλησε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην εκπομπή Ευτυχείτε και διέψευσε το ρεπορτάζ που θέλει την παίκτρια να έχει αποχωρήσει από το Survivor 4 και να έχει επιστρέψει στην Κύπρο στην οικογένεια της.

«Οι πληροφορίες λένε ότι η Ελευθερία Ελευθερίου έχει αποχωρήσει και πως προκύπτει αυτό… Μας ήρθε μία πληροφορία ότι εθεάθη στο χωριό της στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στο σπίτι της αδερφής της…», είχαν αναφέρει στο Πρωινό χαρακτηριστικά.

Η διάψευση της αδερφής της Ελευθερίας Ελευθερίου

Η αδερφή λοιπόν της Ελευθερία Ελευθερίου όπως ακούσαμε να λέει στον αέρα του Ευτυχείτε, δήλωσε πως είναι ψέμα η εν λόγω είδηση. Δεν πήγε ποτέ στην Κύπρο στο σπίτι της και δεν έφυγε ποτέ από το Survivor 4.

«Το ότι ζήτησε να φύγει οικειοθελώς ούτε εμείς το γνωρίζουμε. Εγώ σαν αδερφή της το πιστεύω ότι μπορεί να έγινε και να το ζήτησε μετά από όλα αυτά που είχαμε δει. Αλλά δεν θα φύγει», είπε στη συνέχεια.