Κρις Σταμούλης: Η ηλικία και καταγωγή του Survivor παίκτη

Έχει διχάσει με την συμμετοχή του στο παιχνίδι και βρήκαμε τα πάντα γι' αυτόν

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Κρις Σταμούλης: Η ηλικία και καταγωγή του Survivor παίκτη

Ο Κρις Σταμούλης ξεκίνησε στην ομάδα των Μαχητών και παρέμεινε στους Μπλε όταν έγινε η αλλαγή των ομάδων! Τα πρώτα στοιχεία έδειχναν πως είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του Survivor 4 αλλά όσο περνούσαν οι μέρες οι επιδόσεις του έπεσαν!

Μετά το τελευταίο "φάουλ" του μαζί με τον Αλέξη Παππά, που επισκέφθηκαν ξενοδοχείο για να φάνε και να περάσουν καλά, παραβιάζοντας τους κανόνες του Survivor, έχει διχάσει πολύ το τηλεοπτικό κοινό και η αλήθεια είναι πως λίγοι θέλουν να παραμείνει στο παιχνίδι...

Το Youweekly.gr, ωστόσο, βρήκε πράγματα για την ζωή του, ώστε να μάθουμε λίγα περισσότερα ακόμα γι' αυτόν!

Ποιος είναι ο Survivor, Κρις Σταμούλης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Είναι 32 ετών, δικηγόρος κι έχει ασχοληθεί με πολλά αθλήματα, μεταξύ αυτών μπάσκετ και στίβο. Λατρεύει την καλλισθενική γυμναστική και πιστεύει πως ήρθε η ώρα να πετάξει το κουστούμι και την γραβάτα και να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο.

Chris Σταμούλης Survivor

Ζήτησε να πάει στους Κόκκινους ο Κρις Σταμούλης;

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κρις Σταμούλης, μόλις δέχτηκε την ποινή για την απομάκρυνσή του από την παραλία έπιασε ανθρώπους της παραγωγής και τους ζήτησε να αλλάξει ομάδα! Ωστόσο η απάντηση που πήρε ήταν η αναμενόμενη! Ότι κανονικά θα έπρεπε να σε αποβάλλουμε και να λες και ευχαριστώ που τιμωρήθηκες μόνο με την ποινή αυτή!

Chris Σταμούλης Μαχητές

Ο ίδιος δείχνει ιδιαίτερα απογοητευμένος και ξεκαθάρισε πως για εκείνον η ομάδα του αποτελεί... παρελθόν και θα είναι όλοι μαζί μόνο στα αγωνίσματα και από εκεί και πέρα θα είναι μια ομάδα μόνος του, μαζί με τον Αλέξη Παππά!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για Survivor spoils!