Survivor 4 - Κωνσταντίνος Βασάλος: «Τραγικοί οι Μπλε»

«Χάνουν και πανηγυρίζουν»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Κωνσταντίνος Βασάλος: «Τραγικοί οι Μπλε»

Όπως κάνει καθημερινά έτσι και χθες, ο Κωνσταντίνος Βασάλος θέλησε να σχολιάσει τις εξελίξεις στο επεισόδιο του Survivor 4 και έτσι αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην Μπλε ομάδα, την οποία χαρακτήρισε τραγική για τη στάση της στον αγώνα ασυλίας.

Ο παρουσιαστής είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media και όπως είναι φυσικό, το Survivor αποτελεί ένα από τα αγαπημένα του θέματα. Χθες λοιπόν στάθηκε στην ήττα των Μπλε στο αγώνισμα ασυλίας και σχολίασε πως το έκαναν επίτηδες, κάτι που είπε δηλαδή και ο Αλέξης Παππάς.

“Τραγικοί οι μπλε. Κάθονται και χάνουν και πανηγυρίζουν με την Νίκη του Τριαντάφυλλου! Ότι και αν έχει γίνει πάντα παίζεις για την νίκη! Μεγάλο φάουλ που θα τους γυρίσει μπούμερανγκ” , έγραψε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Κωνσταντίνος Βασάλος Survivor

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Survivor 4 - Βασάλος: Ο πραγματικός λόγος που δόθηκε ποινή σε Παππά-Σταμούλη

Το πρωί της Κυριακής μέσα από την εκπομπή Έλα Χαμογέλα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος θέλησε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συνέβη και για ποιο λόγο πήραν ποινή στο Survivor 4, ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης όταν έφυγαν από την παραλία.

Αφορμή στάθηκε μία δήλωση που έκανε ο κολλητός φίλος του Αλέξη Παππά στην κάμερα της εκπομπής, στην οποία είπε πως η Soula Glamorous και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έβγαλαν το spoiler ότι οι δύο διαγωνιζόμενοι έφυγαν από την παραλία και έπαιξαν ξύλο με κάποιον.

Survivor Κωνσταντίνος Βασάλος

Ο παρουσιαστής φάνηκε να είναι πραγματικά ενοχλημένος με τα λόγια αυτά και ξεκαθάρισε πως δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο. Αντίθετα, τόνισε πως η ποινή επιβλήθηκε στον Κρις Σταμούλη και τον Αλέξη Παππά καθώς στην εξόρμηση που είχαν μέσα στη νύχτα, κατάφεραν να επικοινωνήσουν με την Ελλάδα.