Βαλέρια Χοψονίδου: Μετά το Survivor 4 έγινε... καμβάς ζωγραφικής για τα παιδιά της Ολυμπίας

Τους έκανε το χατήρι και έκατσε να την ζωγραφίσουν στο πρόσωπο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βαλέρια Χοψονίδου: Μετά το Survivor 4 έγινε... καμβάς ζωγραφικής για τα παιδιά της Ολυμπίας

Μπορεί η Βαλέρια Χοψονίδου να μην έκατσε πολύ στο Survivor και να έφυγε μετά από περίπου 2 εβδομάδες παραμονής της στο παιχνίδι, ωστόσο πίσω την περίμεναν τα ανίψια της. Τα παιδιά της αδερφής της, Ολυμπίας, τα οποία έχει αποκτήσει με τον μπασκετμπολίστα, Βασίλη Σπανούλη.

Η πρώην παίκτρια της Μπλε ομάδας, είχε τραβήξει πολλά βλέμματα και σχόλια, λόγω των αγωνιστικών της επιδόσεων, καθώς ήταν στα επίπεδα της Ανθής Σαλαγκούδη που είναι και υποψήφια προς αποχώρηση.

Έχοντας επιστρέψει λοιπόν εδώ και λίγες ημέρες, απολαμβάνει τα παιχνίδια με τα 6 ανίψια της και το στιγμιότυπο που δημοσίευσε η Ολυμπία Χοψονίδου θα σας κάνει να "λιώσετε".

Βαλέρια Χοψονίδου Survivor 4 παιδιά Ολυμπίας

Βαλέρια Χοψονίδου: «Έπαιρνα αντιβιώσεις, φάρμακα, έφτανα στο συμβούλιο και έλεγα θα κοιμηθώ»

Η Βαλέρια Χοψονίδου έκανε σήμερα μία έκπληξη και μπήκε ξαφνικά στο πλατό του Νίκου Μουτσινά. Μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή της στο Survivor και εξήγησε πως αναγκάστηκε να πάρει αντιβιώσεις και φάρμακα, τα οποία την κατέβαλαν.

Η ίδια αναφέρθηκε στην εμπειρία αλλά και στις σχέσεις που είχε με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας. Μάλιστα τόνισε πως δεν προσπάθησε να κάνει υποομάδα με την Ελευθερία Ελευθερίου, όπως την κατηγόρησαν οι συμπαίκτες της, απλά την γνώριζε από πριν και γι΄αυτό είχαν έρθει κοντά.

«Έπαιρνα αντιβιώσεις, φάρμακα και έφτανα στο συμβούλιο και έλεγα θα κοιμηθώ», είπε η Βαλέρια και συνέχισε: «Η κόκκινη ομάδα με υποστήριζε πάρα πολύ. Κάποια αγωνίσματα όταν τα βλέπαμε λέγαμε εύκολο. Αυτό που έβλεπες για δύσκολο ήταν πιο εύκολο. Κατά βάση είναι πολύ δύσκολα και με δύσκολες συνθήκες.

Βαλέρια Χοψονίδου Survivor

Ο James είναι πανέξυπνος και έχει φοβερή αντίληψη. Αυτό που βλέπεις αυτό είναι. Η συμβίωση στην μπλε ομάδα, την πρώτη και δεύτερη μέρα ήταν καλά αλλά δεν ένιωσα ότι ενσωματώθηκα. Με την Ελευθερία γνωριζόμασταν από πριν. Υποομάδα δεν κάναμε. Ήταν τρομερή εμπειρία, πέρασα τέλεια».

Για τις σχέσεις μέσα στο παιχνίδι είπε: «Είναι όλα τα παιδιά φίλοι μεταξύ τους. Ερωτικό δεν υπάρχει».