Survivor 4: Ξέσπασε ο Κόρο - «Είναι το πόδι μου τούμπανο και συνεχίζω και παίζω»

Έξαλλος ο παίκτης των Κόκκινων

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Ξέσπασε ο Κόρο - «Είναι το πόδι μου τούμπανο και συνεχίζω και παίζω»

Σε ένα έντονο ξέσπασμα προχώρησε ο Γιώργος Κόρομι στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, με τον ίδιο να αποκαλύπτει τον πόνο που αντιμετωπίζει με το πόδι του.

Μετά τον άγριο τσακωμό που είχε ο Τριαντάφυλλος με τον Κώστα, ο Κόρο φαίνεται να μην ξύπνησε ούτε αυτός καλά και μάλιστα συνέχιζε τον καυγά των παικτών, με τον ίδιο να κάνει λόγο για τον τραυματισμό του.

Survivor 4 Ξέσπασε ο Κόρο

Συγκεκριμένα, ο Κόρο ξέσπασε δηλώνοντας πως νιώθει αφόρητο πόνο στο πόδι του το οποίο έχει πρηστεί πολύ και ενώ αυτό το ξέρουν οι αντίπαλοι, τον διαλέγουν επίτηδες για να νικήσουν.

Μάλιστα, δήλωσε πως δεν πάει στον γιατρό και προσπαθεί να μην αναφέρει τον πόνο του γιατί θεωρεί πως αυτό θα αποτελέσει κίνητρο να τον ψηφίσουν οι συμπαίκτες του προς αποχώρηση.

Survivor 4: Το ακατάλληλο πλάνο του Κόρομι - Φάνηκε η πίσω του όψη

Ο Γιώργος Κόρομι είναι ένας από τους πιο δυνατούς αλλά και... γοητευτικούς παίκτες του Survivor 4. Έχει άψογο κορμί, υπέροχα μάτια, αλλά και γενικά είναι ένας ήρεμος χαρακτήρας μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Στο χθεσινό 2/2 επεισόδιο, χάρισε στις θαυμάστριες του ένα... απίστευτο πλάνο, το οποίο αποκάλυψε και έδειξε η Soula Glamourous μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, μετά τη νίκη της κόκκινης ομάδας, όλοι οι παίκτες βούτηξαν στην πισίνα για να καθαριστούν από τις λάσπες, αλλά και να πανηγυρίσουν. Τότε ήταν που το μαγιό του Γιώργου Κόρομι έπεσε, με αποτέλεσμα να φανεί λίγο η πίσω όψη του.

Το περιστατικό αυτό, μάλιστα, μοιάζει με πολλά του Τζέιμς Καφετζή, καθώς έχει χάσει κιλά και το μαγιό δεν του κάθεται σωστά. Ειδικά δε όταν βαραίνει, λόγω του νερού.

Survivor 4 Κόρομι απαγορευτικό πλάνο