Survivor 4 - Κρις: «Ο Πάνος μου φαίνεται πονηρός άνθρωπος»

Η αιχμηρή δήλωση του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Κρις: «Ο Πάνος μου φαίνεται πονηρός άνθρωπος»

Το νέο επεισόδιο του Survivor 4 ξεκίνησε με τον Κρις Σταμούλη να προχωρά σε αιχμηρές δηλώσεις έναντι του Πάνου Καλίδη.

Πολλές είναι οι εντάσεις και τα καρφιά και στο αποψινό επεισόδιο, με την ομάδα των Κόκκινων να τσακώνονται άγρια λόγω μιας δήλωσης του Κώστα.

Τα αιχμηρά σχόλια βέβαια συνεχίστηκαν και στην ομάδα των Μπλε, με τον Κρις να τα βάζει αυτή τη φορά και με τον τραγουδιστή της ομάδας, με τον ίδιο μάλιστα να θεωρεί πως είναι πολύ πονηρός και συμφεροντολογικός και οι κινήσεις του κρύβουν από πίσω αρκετή κακία.

«Στο συμβούλιο ψηφίστηκα ως δεύτερος υποψήφιος από τον Πάνο Καλίδη. Ήταν αναμενόμενο. Από το πρώτο αγώνισμα ήδη ασυλίας είχε πει ο Τζέιμς, πριν καν χάσουμε, η ομάδα αποφάσισε να ψηφίσουμε Άλεξ και Κρις. Εννοούσε την υποομάδα του. Ο Πάνος μου φαίνεται ένας πάρα πολύ πονηρός άνθρωπος.

Γι’ αυτό εξάλλου έχει μπει στην υποομάδα με τον Τζέιμς και τον Νίκο. Το είδε σαν προοπτική ότι θα μπορέσει μάλλον να μείνει περισσότερο. Το να ψάχνεις να κολλήσεις σε μια υποομάδα και μια δυνατή συμμαχία είναι η τακτική που ακολουθείς όταν είσαι αδύναμος. Όταν είσαι ο αδύναμος κρίκος, ψάχνεσαι αριστερά και δεξιά για να μην βγεις» είπε χαρακτηριστικά ο Κρις.

Κρις Σταμούλης: Η ηλικία και καταγωγή του Survivor παίκτη

Ο Κρις Σταμούλης ξεκίνησε στην ομάδα των Μαχητών και παρέμεινε στους Μπλε όταν έγινε η αλλαγή των ομάδων! Τα πρώτα στοιχεία έδειχναν πως είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του Survivor 4 αλλά όσο περνούσαν οι μέρες οι επιδόσεις του έπεσαν!

Μετά το τελευταίο "φάουλ" του μαζί με τον Αλέξη Παππά, που επισκέφθηκαν ξενοδοχείο για να φάνε και να περάσουν καλά, παραβιάζοντας τους κανόνες του Survivor, έχει διχάσει πολύ το τηλεοπτικό κοινό και η αλήθεια είναι πως λίγοι θέλουν να παραμείνει στο παιχνίδι...

Το Youweekly.gr, ωστόσο, βρήκε πράγματα για την ζωή του, ώστε να μάθουμε λίγα περισσότερα ακόμα γι' αυτόν!

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Είναι 32 ετών, δικηγόρος κι έχει ασχοληθεί με πολλά αθλήματα, μεταξύ αυτών μπάσκετ και στίβο. Λατρεύει την καλλισθενική γυμναστική και πιστεύει πως ήρθε η ώρα να πετάξει το κουστούμι και την γραβάτα και να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο.

Chris Σταμούλης Survivor