Καινούργιου για Survivor 4: "Δεν ήθελα να βγει ο Περικλής! Αποχώρησε κύριος"

"Θα δούμε την Ανθή να το πάει τρένο μέχρι το τέλος"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καινούργιου για Survivor 4:

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 οι τηλεθεατές παρακολούθησαν την αποχώρηση του Περικλή Κονδυλάτου από την Κόκκινη ομάδα κι από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο συγκεκριμένος παίκτης είχε διχάσει, η αλήθεια είναι, με τον χαρακτήρα του το τηλεοπτικό κοινό καθώς η συμπεριφορά του και οι χαρακτηρισμοί του ήταν έντονοι. Ωστόσο, την στιγμή που αποχώρησε έδειξε έναν άλλον εαυτό, ο οποίος άφησε άναυδη την Κατερίνα Καινούργιου που δεν μπορούσε να μην το σχολιάσει το πρωί της Πέμπτης στον αέρα της εκπομπής της, Ευτυχείτε.

Ο σχολιασμός της Κατερίνας Καινούργιου για την αποχώρηση του Περικλή Κονδυλάτου

"Δεν περίμενα και δεν ήθελα να φύγει ο Περικλής! Ήταν κύριος", είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια αφού προβλήθηκε το απόσπασμα της αποχώρησης με τους συνεργάτες της στο πάνελ να συμφωνούν και να χαρακτηρίζουν πολύ ώριμη την αντίδραση του Περικλή.

Μάλιστα, στον αέρα του Open ειπώθηκε η φράση "Αυτός είναι ο Περικλής που έλεγε τόσο καιρό ο Ζούλιας". Ο Βασίλης Ζούλιας είναι συνεργάτης και καλός φίλος του Περικλή και πολλές φορές είχε βγει στην εκπομπή Ευτυχείτε και είχε αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην - πια - παίκτη.

Tweets για την αποχώρηση του Κονδυλάτου

Survivor 4 Twitter αποχώρηση Κονδυλάτου

Survivor 4 Twitter

Survivor 4 Twitter Κονδυλάτος

Survivor 4 Κονδυλάτος