Σοκάρει ο Μάριος Πρίαμος για το Survivor: «Νόμιζα ότι τρύπησαν οι πνεύμονές μου»

Έπαιζε στα αγωνίσματα με σπασμένα πλευρά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοκάρει ο Μάριος Πρίαμος για το Survivor: «Νόμιζα ότι τρύπησαν οι πνεύμονές μου»

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης για την συμμετοχή του στο Survivor, παραχώρησε ο Μάριος Πρίαμος, ο οποίος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε και στο πρόβλημα που είχε με την υγειά του.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης που πέρασε 12 ημέρες μέσα στο νοσοκομείο, αναφέρθηκε σε όσα δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες.

Όπως έκανε γνωστό, είχε επικοινωνία με την μητέρα του για 30 μόνο δευτερόλεπτα. «Την πήραν τηλέφωνο να της μιλήσω 3 μέρες μετά το ατύχημα, λίγες ώρες πριν προβληθεί το επεισόδιο. Είχα φύλακα 24 ώρες το 24ωρο και δεν έτρωγα κανονικό φαγητό. Έτρωγα ρύζι όπως έτρωγαν όλοι στην παραλία. Δεν έτρωγα κάτι άλλο. Φούσκωσα από τις κορτιζόνες».

Επίσης, αναφέρθηκε στο λόγο που επέλεξε να επιστρέψει στον στίβο μάχης με σπασμένα πλευρά: «Νόμιζα ότι τρύπησαν οι πνεύμονές μου», τόνισε μεταξύ άλλων.

Να σημειώσουμε πως ο Μάριος Πρίαμος είναι φανατικός του Survivor 4 και πολλές φορές έχει ρίξει τα καρφιά του και στις δυο ομάδες.

Πρίαμος για Survivor 4: "Την πρώτη χρονιά το Survivor ήταν αγωνιστικό, τώρα είναι ριάλιτι"

Καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης στο πλατό του Ευτυχείτε βρέθηκε ο πρώην παίκτης του Survivor, Μάριος Πρίαμος, προφανώς για να σχολιάσει τα όσα βλέπουμε να συμβαίνουν φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης και ειδικά τα όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο.

"Έπαιξαν και σε άλλα Survivor καλά αγωνιστικά αλλά σίγουρα και το πρώτο είναι πάντα πρώτο. Και η κόντρα που είχαμε με τον Γιώργο, η αγωνιστική, η υγιής αγωνιστική ήταν καλή. Καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού σίγουρα υπάρχουν κόντρες, διάφορα που μπορούν να παρεξηγηθείς σε εισαγωγικά με κάποιον αλλά γενικότερα την χρονιά μας δεν υπήρξε αυτό το ξεκατίνιασμα να το πω... τόσο πολύ.", είπε μεταξύ άλλων ο Μάριος Πρίαμος