Survivor 4: Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος - «Δεν μου άρεσε αυτό που είδα»

Η κόκκινη ομάδα εναντίον του Κοψιδά

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος - «Δεν μου άρεσε αυτό που είδα»

Έξαλλος έγινε ο Τριαντάφυλλος με τον Γιώργο Κοψιδά όταν ο δεύτερος παράτησε την ατομική ασυλία και δεν θέλησε να είναι αυτός που θα υποδείξει κάποιον υποψήφιο.

Οι δύο παίκτες που παλαιότερα ήταν κολλητοί μέσα στο παιχνίδι, τώρα φαίνεται πως δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις αφού ο Γιώργος Κοψιδάς δείχνει να είναι ενοχλημένος με τον Τριαντάφυλλο που φέρνει αρκετές συγκρούσεις.

Την ίδια στιγμή ο Τριαντάφυλλος δήλωσε πως είναι ανεύθυνο από μέρος του να μην αναλαμβάνει να πάρει την ατομική ασυλία.

Oι μπηχτές του Τριαντάφυλλου στον Κοψιδά

Ακολουθήστε την Ιωάννα Πολυχρόνη στο Instagram.

Survivor 4: Απειλούν με μαζική αποχώρηση οι παίκτες της Kόκκινης ομάδας!

Καταλάβατε τι ακριβώς συνέβη στο χθεσινό (21/02) επεισόδιο του Survivor στη κόκκινη παραλία; Γιατί ξαφνικά ο Τριαντάφυλλος και οι λοιποί έκαναν επίθεση στην Ανθή Σαλαγκούδη;

Κάποιο "πουλάκι" διέρρευσε στους παίκτες της κόκκινης αυτό που συζητάει όλη η Ελλάδα σχετικά με την Ανθή Σαλαγκούδη και τον λόγο για τον οποίο παραμένει μέσα στο παιχνίδι! Αρχικά το είπε ο Τριαντάφυλλος και ακολούθησαν οι Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Ασημακόπουλος και Γιώργος Κόρομι!

Τι ακριβώς τους διέρρευσαν; Ότι ο πατέρας της Ανθής Σαλαγκούδη και γενικότερα το περιβάλλον της έχει κάνει "κίνημα" στην Ελλάδα και κρατάνε με μαζικά μηνύματα την δημοσιογράφο μέσα στο παιχνίδι! Ότι ο πατέρα της Ανθής έχει την οικονομική δυνατότητα να κρατάει την κόρη του με μαζικά μηνύματα στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα εκεί να κερδίζει ακόμα περισσότερα χρήματα!

Και κάπου εδώ έρχεται η αποκάλυψη! Οι παίκτες μόλις έμαθαν όλο αυτό έκαναν επίθεση στην παραγωγή πως θα πρέπει να πάρει τα μέτρα της και πως όλο αυτό δεν είναι δίκαιο για τα υπόλοιπα παιδιά! Μάλιστα αρκετοί πέταξαν... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr