Survivor 4: Υποψήφια προς αποχώρηση η Ανθή Σαλαγκούδη

Για πέμπτη φορά

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Υποψήφια προς αποχώρηση η Ανθή Σαλαγκούδη

Ύστερα από ένα επεισοδιακό συμβούλιο του νησιού στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, όπου όλοι τα έβαλαν με όλους, υποψήφιας προς αποχώρηση βγήκε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Είδαμε αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο επεισοδιακά συμβούλια, οι ομάδες έχουν «σπάσει» και όλοι τα βάζουν με όλους.

Οι ψήφοι μοιράστηκαν ανάμεσα στην Ανθή Σαλαγκούδη, τον Τριαντάφυλλο και την Σοφία Μαργαρίτη αφού οι τρείς τους ήταν αυτοί που «άναψαν» τις φωτιές ανάμεσα σε όλη την ομάδα.

Υποψήφια προς αποχώρηση η Ανθή Σαλαγκούδη

Survivor 4: Μέχρι στιγμής η Ανθή Σαλαγκούδη έχει κερδίσει 42.250 ευρώ

Φέτος, ακούστηκαν… τρελά ποσά ως αμοιβές των παικτών του Survivor – σε ό,τι αφορά, φυσικά, στην παλιά ομάδα των «Διάσημων».

Την ώρα που η αμοιβή των «Μαχητών» κυμαίνεται μεταξύ 500€ και 1.000€ ανά εβδομάδα, οι celebrities του ριάλιτι επιβίωσης φέρονται σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» να έχουν συνάψει συμφωνίες που ξεκινούν από 3.000€ την εβδομάδα!

Ένας εξ’ αυτών, μάλιστα, έχει μέχρι στιγμής συγκεντρώσει το ποσό των 42.250€ παρά το γεγονός πως δεν ανήκει στην πρώτη «φουρνιά» παικτών που έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο.

45 ημέρες ή αλλιώς… 6,5 εβδομάδες μετρά μέχρι σήμερα η Ανθή Σαλαγκούδη στο ριάλιτι, η οποία αν αποχωρούσε στο χθεσινό επεισόδιο θα λάμβανε το χρηματικό ποσό των 42.250€, ενώ τώρα που κατάφερε να παραμείνει για μία εβδομάδα ακόμα - μέχρι την επόμενη Τετάρτη - το ποσό θα φτάσει τις 48.750€. Κι αυτό διότι σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ για κάθε εβδομάδα παραμονής της στο παιχνίδι κερδίζει 6.500€.

O αμέσως επόμενος ακριβοπληρωμένος είναι ο… Τριαντάφυλλος, ο οποίος την ερχόμενη Κυριακή συμπληρώνει 8 εβδομάδες παραμονής στο νησί (από την ημερομηνία της πρεμιέρας). Αυτό σημαίνει πως μέχρι τότε θα έχει κερδίσει 48.000€, χωρίς να υπολογίζονται οι ημέρες που οι παίκτες βρίσκονταν στην παραλία τους πριν την έναρξη προβολής.

Τελευταίος και καταϊδρωμένος στην κατάταξη, ο Περικλής Κονδυλάτος ο οποίος υπέγραψε για 3.000€ την εβδομάδα και μετά την χθεσινή του αποχώρηση κέρδισε 22.500€ + τις ημέρες που ήταν στην παραλία πριν την πρεμιέρα.