Survivor 4 spoiler 23/2: Η ομάδα που κερδίζει την δεύτερη ασυλία

Έχουμε το χρώμα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 23/2: Η ομάδα που κερδίζει την δεύτερη ασυλία

Για ακόμα μια φορά, όπως σας είπε και το Youweekly.gr οι Μπλε πήραν την πρώτη ασυλία και... γελάσαμε πολύ με αυτά που έγιναν στο συμβούλιο του Survivor! Τα ξεκατινιάσματα έδωσαν και πήραν και τα νούμερα τηλεθέασης κρατήθηκαν στα ύψη! Σήμερα 23/2 καινούργια μέρα, νέα δεδομένα, νέοι καυγάδες και το spoil φυσικά για το ποια ομάδα θα κερδίσει την δεύτερη ασυλία!

Αφού σας έχω δώσει ήδη ποιον παίκτη θα ψηφίσει η Καρολίνα που πήρε την ατομική ασυλία εχθές, πάμε λίγο να συζητήσουμε τα τριγύρω πριν σας πω το χρώμα που θα επικρατήσει σήμερα.

Οι Κόκκινοι είναι δεδομένο πως είναι διαλυμένοι από όλες τις πλευρές. Οι νέοι παίκτες μπορεί να είναι καλοί, άλλα όχι όσο καλοί είναι η Μπλε ομάδα στο σύνολό της, συν ότι η Ανθή για τους Κόκκινους είναι πάντα ένας πόντος μείον. Βέβαια, σήμερα όπως ανακοίνωσε στο trailer θα μείνει εκτός αγώνα λόγω του ότι δεν αισθάνεται καλά. Κάτι που ναι μεν δίνει περισσότερες πιθανότητες για Κόκκινη νίκη αλλά... δεν είναι μόνο η Ανθή το πρόβλημα παιδιά!

Ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό 23/2 αγώνα ασυλίας στο Survivor

Survivor 4 spoiler 23/2

Δεν θα μακρηγορήσω! Ξέρω πως η Μαριαλένα μάλωσε πάλι με την παραγωγή για το ότι έβαλαν τον πρώην της μέσα, ξέρω πως η Ελευθερία Ελευθερίου είναι στο τσακ να φύγει από νησί, αλλά ξέρω επίσης πως τίποτα από αυτά δεν αποδυναμώνει την Μπλε ομάδα που έχει βάλει σκοπό να αποδεκατίσει τους Κόκκινους!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για Survivor spoils!