Survivor 4: Υποψήφιες προς αποχώρηση η Σοφία και η Μαριάνθη

Στον ντάκο μαζί με την Ανθή Σαλαγκούδη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Υποψήφιες προς αποχώρηση η Σοφία και η Μαριάνθη

Στο σημερινό συμβούλιο του νησιού στο Survivor, οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους και βγήκαν υποψήφιες προς αποχώρηση είναι η Σοφία και η Μαριάνθη.

Μετά την συνεχόμενη δεύτερη ήττα των Κόκκινων, οι παίκτες χρειάστηκαν να μπουν ξανά στην δυσάρεστη θέση και να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους.

urvivor 4 υποψήφιες προς αποχώρηση η Σοφία και η Μαριάνθη

Έτσι λοιπόν, μαζί με την Ανθή Σαλαγκούδη που ψηφίστηκε στην πρώτη ψηφοφορία, στον ντάκο βγήκε και η Μαριάνθη με την Σοφία, με την πρώτη μάλιστα να την επιλέγει η Καρολίνα, μιας και είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, μια απόφαση για την οποία εμείς σας είχαμε ήδη ενημερώσει από το απόγευμα, ενώ η δεύτερη βγήκε από την ομάδα, καθώς στο σημερινό επεισόδιο η Σοφία βρέθηκε πρωταγωνίστρια τόσο στο ξέσπασμα της Καρολίνας, όσο και στον καυγά με το φαγητό.

Survivor 4 - Κονδυλάτος: «Την τελευταία ημέρα ζήτησα συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου αν τους πλήγωσα»

Μετά την αποχώρηση του από το Survivor 4, ο Περικλής Κονδυλάτος παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Love It, λίγες ώρες μάλιστα, μετά το περιστατικό όπου δημοσιογράφοι στο αεροδρόμιο τον κυνηγούσαν για ένα σχόλιο.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, ο οποίος είχε φέρει πολλές αντιδράσεις και τσακωμούς μέσα στο παιχνίδι, κυρίως λόγω του μίσους που έδειχνε να έχει για τον Γιώργο Κοψιδά και τον Τριαντάφυλλο, φαίνεται πως έχει αναθεωρήσει για κάποια πράγματα.

Όπως αποκάλυψε, την τελευταία ημέρα λίγο πριν φύγει από το Survivor 4, ζήτησε συγγνώμη από όλους τους συμπαίκτες τους αν τους έχει πληρώσει για πράγματα που έχει πει όσο καιρό ζούσαν μαζί στην καλύβα. Ενώ, δεν δίστασε να μιλήσει τόσο για τον ηθοποιό, όσο και για τον τραγουδιστή.

Αρχικά, για τον Γιώργο Κοψιδά είπε πως πριν αποχωρήσει κάθισαν και συζήτησαν, όπου του είπε πως έχουν έρθει πολύ κοντά και αν τελικά έμενα στο ριάλιτι, θα ξεκινούσε μια νέα περίοδος για εκείνους.

Όσον αφορά τον Τριαντάφυλλο, αποκάλυψε πως τάϊζαν ο ένας τον άλλον στο στόμα, ενώ πλέον είναι αδερφός του. Μάλιστα, ο Περικλής Κονδυλάτος συγκινήθηκε και έφτασε σε σημείο να δακρύσει.