Survivor 4 spoiler 24/2: Κόκκινοι ή Μπλε κερδίζουν σήμερα;

Δύσκολα και απόψε τα πράγματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 spoiler 24/2: Κόκκινοι ή Μπλε κερδίζουν σήμερα;

Τελείωσαν οι ασυλίες γι' αυτή την εβδομάδα και σήμερα 24/2 περνάμε σε ακόμα ένα πολύ σημαντικό έπαθλο για τους παίκτες του Survivor, αυτό της επικοινωνίας!

Εχθές έγινε το έλα να δεις! Ένα απίστευτο ματς ασυλίας, με τους κόκκινους να χάνουν 10-9 στην βολή (όπως σας είχε πολύ σωστά στο spoil του το Youweekly.gr) και η ήττα να οφείλεται κυρίως στο πέναλτι που δέχτηκε εξαιτίας της Ανθής Σαλαγκούδη, κάτι που καίει ακόμα περισσότερο την ίδια! Από την άλλη οι μπλε παραμένουν ένα στρατόπεδο χωρισμένο στα... τρία, αφού μια νέα υποομάδα αποτελούν οι 3 νέοι παίκτες που δεν έχουν προλάβει να κολλήσουν κάπου!

Όσον αφορά τις υποψήφιες προς αποχώρηση η Ανθή ήταν γνωστό πως θα αποτελούσε τη μια, ενώ στο "σφυρί" βρέθηκαν και η Σοφία Μαργαρίτη με την Μαριάνθη, όπως σας αποκάλυψε επίσης πρώτο νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης το Youweekly.gr! Αυτή την στιγμή μάλιστα γίνονται τα γυρίσματα και μια εκ των τριών είναι ήδη εκτός Survivor!

Ας αφήσουμε όμως τα χθεσινά, φτάνει ότι έγινε, έγινε και δεν αλλάζει! Οι μπλε μετρούν 3 σερί νίκες μέσα στην εβδομάδα, με την προσθήκη των νέων παικτών!

Ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό 24/2 αγώνισμα στο Survivor

urvivor 4 spoiler 24/2

Πάμε λοιπόν στο αγωνιστικό κομμάτι της ημέρας! Ο ΣΚΑΙ έδωσε το trailer όπου βλέπουμε έναν πολύ δύσκολο στίβο μάχης, με αρκετά εμπόδια ενώ χρειάζεται και συνεργασία!

Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα λέγαμε πως είναι ένα έπαθλο που το έχουν περισσότερο ανάγκη οι κόκκινοι, όμως επειδή το έπαθλο θα είναι και φαγητό και την προηγούμενη βδομάδα ήταν μουσακάς, οι μπλε δεν πρόκειται να χαριστούν!

Αλλά, όσο κι αν πιεστούν, οι πληροφορίες μας σήμερα δίνουν τους κόκκινους για νίκη!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!