Έλενα Κρεμλίδου για Survivor 4: "Εγώ τουλάχιστον ήμουν αργή αλλά είχα στόχο"

Νέο story! Μια πιο πονηρεμένη από μένα θα έλεγε ότι πάει για την Ανθή...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλενα Κρεμλίδου για Survivor 4:

Το βράδυ της Δευτέρας η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου προσγειώθηκε στην Ελλάδα μαζί με τον Περικλή Κονδυλάτο (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) και από τότε τα stories της έχουν πάρει φωτιά!

Το μεσημέρι της Τετάρτης, λοιπόν, η Μαριπόζα, θέλησε να κάνει ένα instastory σχολιάζοντας το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι και αναφέροντας χαρακτηριστικά "Εγώ τουλάχιστον ήμουν αργή αλλά είχα στόχο".

Για ποιον χτυπάει άραγε η καμπάνα;

Το νέο story της Έλενας Κρεμλίδου

Η Έλενα Κρεμλίδου πήρε το σήμα επαλήθευσης στο instagram

Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου instagram

Για να ζητήσετε ένα σήμα επαλήθευσης, θα πρέπει να είστε δημόσιο πρόσωπο, διασημότητα ή επωνυμία και να πληροίτε ορισμένες προϋποθέσεις όσον αφορά το λογαριασμό σας, καθώς και ορισμένες προϋποθέσεις καταλληλότητας.

Ποιες προϋποθέσεις πρέπει να πληρούνται για να ζητήσει κανείς σήμα επαλήθευσης για το λογαριασμό του στο Instagram;

  • Να είναι αυθεντικός: Ο λογαριασμός σας πρέπει να εκπροσωπεί ένα πραγματικό πρόσωπο, μια εγγεγραμμένη επιχείρηση ή μια οντότητα.
  • Να είναι μοναδικός: Ο λογαριασμός σας πρέπει να είναι μοναδικός για το άτομο ή την επιχείρηση που εκπροσωπεί. Μπορείτε να επαληθεύσετε μόνο ένα λογαριασμό ανά άτομο ή επιχείρηση. Εξαιρέσεις γίνονται στην περίπτωση λογαριασμών που εκπροσωπούν το ίδιο άτομο ή την ίδια επιχείρηση σε διαφορετικές γλώσσες. Δεν επαληθεύουμε λογαριασμούς που αφορούν γενικά ενδιαφέροντα (π.χ. @puppymemes).
  • Να είναι πλήρης: Ο λογαριασμός σας πρέπει να είναι δημόσιος και να διαθέτει βιογραφικό, εικόνα προφίλ και τουλάχιστον μία δημοσίευση. Το προφίλ σας δεν μπορεί να περιέχει συνδέσμους που δίνουν τη δυνατότητα στους άλλους να σας προσθέσουν σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  • Να είναι αξιοσημείωτος: Ο λογαριασμός σας πρέπει να εκπροσωπεί ένα διάσημο πρόσωπο ή μια διάσημη επωνυμία/οντότητα που αποτελεί συχνά αντικείμενο αναζήτησης. Εξετάζουμε τους λογαριασμούς που παρουσιάζονται σε διάφορες πηγές ειδήσεων, αλλά δεν λαμβάνουμε υπόψη ως πηγές τυχόν προωθητικό περιεχόμενο ή περιεχόμενο επί πληρωμή.