Survivor 4: Κοψιδάς για Σοφία - «Είναι τοξική»

«Μαγειρέψαμε τόσο ωραία χωρίς εκείνη»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Κοψιδάς για Σοφία - «Είναι τοξική»

Έξαλλος με τη Σοφία Μαργαρίτη ήταν ο Γιώργος Κοψιδάς, με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να αναφέρει, ότι η συμπαίκτριά του είναι τοξική, σχολιάζοντας τη στάση της στο τελευταίο συμβούλιο του Survivor.

Η μηχανικός αυτοκινήτων μίλησε για τον ηθοποιό, τονίζοντας πως είναι εκείνος, που μαζί με τον Τριαντάφυλλο δίνει τη γραμμή στην υπόλοιπη ομάδα. Ο Κοψιδάς της απάντησε πως πρέπει να σταματήσει την «καραμέλα» της στοχοποίησης αυτής σε κάθε συμβούλιο αποχώρησης, ενώ υπήρξε συνέχεια και στην παραλία.

Survivor 4 Κοψιδάς Σοφία

Εκεί, ο ίδιος αναφέρθηκε στην αρνητική ενέργεια, που φέρνει η Σοφία, καθώς και τις πράξεις της στους κόλπους της ομάδας. «Είναι τοξική η ενέργειά της», τόνισε χαρακτηριστικά.

Survivor 4: Σοφία για Παπαδόπουλο - «Είναι κωλοτούμπας, τα βρήκε με τον Τριαντάφυλλο»

Ανατροπή υπήρξε στην «κόκκινη» παραλία του Survivor, με τον Τριαντάφυλλο και τον Κώστα Παπαδόπουλο να αποκαθιστούν τις σχέσεις τους, σε μια κίνηση που αποτελεί έκπληξη, με βάση τη θέση του δεύτερου εσχάτως στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η κόκκινη ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αφού για δεύτερη σερί εβδομάδα είναι βέβαιο, ότι θα χάσει παίκτη της, με μία εκ των Ανθής Σαλαγκούδη, Σοφίας Μαργαρίτη και Μαριάνθης Κάσδαγλη να φεύγει από το παιχνίδι - δείτε εδώ ποια -, μετά τον Περικλή Κονδυλάτο, ο οποίος προχώρησε σε μια φοβερή επίθεση προς την παρουσιάστρια.

Survivor 4 Σοφία Σαλαγκούδη

Οι εξελίξεις, πάντως, είναι ραγδαίες και ο τραγουδιστής τα βρήκε με τον ζαχαροπλάστη, κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά από τη Σοφία, που δεν έκρυψε, ότι θεωρεί την κίνηση αυτήν υποκριτική και από τις δύο πλευρές, ειδικά από τον Κώστα, καθώς η «καμπάνα» χτυπούσε δυνατά και για εκείνον για ενδεχόμενη αποχώρηση.

«Τι να πω τώρα για τον Κώστα; Είναι ένας κωλοτούμπας», ήταν ένα χαρακτηριστικό σχόλιο της Σοφίας, που έριξε τα «πυρά» της αυτή την φορά προς τον συμπαίκτη της στους «Κόκκινους» και τους άλλοτε Μαχητές.