Survivor 4 - αποκλειστικό: Πολύ κοντά ήρθαν στο δάσος Μαριαλένα και Σάκης

Τι συζήτησαν και τι ακριβώς συνέβη που δεν έδειξαν οι κάμερες

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - αποκλειστικό: Πολύ κοντά ήρθαν στο δάσος Μαριαλένα και Σάκης

Πρώτη εβδομάδα του Σάκη Κατσούλη στο Survivor και ήδη από την τρίτη ημέρα πλησίασαν πολύ με την πρώην και πλέον συμπαίκτριά του Μαριαλένα Ρουμελιώτη, όπως αποκάλυψαν και ο ίδιοι άλλωστε στο χθεσινό επεισόδιο.

Οι συμπαίκτες τους, μάλιστα, που τους ζουν καθημερινά και 24 ώρες το 24ωρο το βράδυ της Τετάρτης πέταξαν πάρα πολλές μπηχτές, με αποκορύφωμα αυτή του Κρις Σταμούλη που προέβλεψε, μάλιστα, πως θα τα ξανά σμίξουν μέσα στο παιχνίδι. Γινόταν, λοιπόν, μετά από όλα αυτά να μην ψάξω λίγο παραπάνω τι συνέβη όταν απομακρύνθηκαν από την καλύβα των Μπλε τα παιδιά;

Τι έγινε με Σάκη και Μαριαλένα πίσω από τις κάμερες του Survivor

Survivor 4 Σάκης Μαριαλένα

Ο άνθρωπος που μου αποκάλυψε πως η Ανθή Σαλαγκούδη θα αποχωρήσει από το Survivor μου μετέφερε και όσα θα διαβάσετε παρακάτω και το τονίζω αυτό για να καταλάβετε για πόσο σίγουρες πληροφορίες μιλάμε.

Η αλήθεια είναι πως Σάκης και Μαριαλένα έφυγαν από την καλύβα των Μπλε για ώρες ολόκληρες, μπορεί και τέσσερις... Είπαν πάρα πολλά πράγματα, όπως ανέφεραν κι εκείνοι, για το μεταξύ τους, για τις οικογένειές τους κλπ.

Ο Σάκης, όμως, της εκμυστηρεύτηκε τι έχει συμβεί με τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Κάτι που την στεναχώρησε αρκετά και, όπως μου μεταφέρθηκε, την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα.

Ο προσωπικός της λογαριασμός, όπως ήδη σας έχουμε γράψει στο Youweekly.gr καιρό τώρα έχει "πέσει" από τις πολλές αναφορές. Αυτό πάει να πει πως ο κόσμος δεν την βλέπει και με πολύ καλό μάτι, γιατί αλλιώς δεν υπήρχε λόγος να γίνουν οι αναφορές.

Η Μαριαλένα στο άκουσμα αυτού και λόγω της πίεσης που δέχεται γενικά στο παιχνίδι ξέσπασε σε κλάματα και εννοείται πως ο Σάκης την παρηγόρησε, την πήρε αγκαλιά και τα σχετικά.

Κάτι απόλυτα φυσιολογικό και αναμενόμενο! Όλοι εκεί μέσα είναι πιεσμένοι και όλοι αναζητούν μια αγκαλιά στα δύσκολά. Τι ποιο ωραίο, λοιπόν, να την λαμβάνεις από έναν τόσο γνώριμο άνθρωπο;

Και να σας θυμίσω πως υπάρχει λόγος που ο Ατζούν έκοψε το σκηνικό αυτό με την Μαριαλένα και τον Σάκη ενώ μπορεί να του έφερνα υψηλά νούμερα τηλεθέασης...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για Survivor spoils