Ο Περικλής Κονδυλάτος πετσοκόβει ξανά την Ανθή Σαλαγκούδη - Νέα ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Αν η Ανθή έχει χιούμορ θα γελάσει όταν το δει

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ο Περικλής Κονδυλάτος πετσοκόβει ξανά την Ανθή Σαλαγκούδη - Νέα ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Ο Περικλής Κονδυλάτος μετά την χθεσινή επική ανάρτηση για την Ανθή Σαλαγκούδη, σήμερα, μια μέρα μετά την αποχώρησή της από το Survivor επέστρεψε με μια ακόμη καλύτερη!

Η νέα ανάρτηση του Περικλή Κονδυλάτου για την Σαλαγκούδη

«Μια νέα ελπίδα για την κόκκινη ομάδα. Αν και είμαι έξω, η καρδιά μου είναι μαζί σας. Κάθε παιχνίδι μπορεί τώρα να είναι δικό σας. Επειδή όλοι οι παίκτες της ομάδας έχουν έναν σαφή στόχο και στόχο στο γιατί βρίσκονται εκεί: Να δώσουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να καταλάβουν καθαρά ότι η παρουσία τους πρέπει να είναι ίση με μια συγκεκριμένη προσπάθεια και δράση, όχι μόνο να περιπλανιούνται εδώ και εκεί, γιατί όλοι έχουν: Φιλότιμο. Κόκκινη ομάδα σ’ αγαπώ!!!!!!!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Κονδυλάτος ανάρτηση instagram για Σαλαγκούδη

"Η Ανθή μερικές φορές συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο"

Ο Περικλής Κονδυλάτος λίγες ώρες μετά την άφιξή του στην Ελλάδα - δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες - συνδέθηκε μέσω skype το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή Love it και μίλησε φυσικά για την συμμετοχή του στο Survivor!

Αφού ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του και ξέσπασε σε κλάματα για όσα έγιναν με τον Τριαντάφυλλο, αναφέρθηκε και στην Ανθή Σαλαγκούδη, που φαινόταν να ήταν κοντά του μέχρι και λίγο πριν φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

"Με την Ανθή σε κάποια πράγματα ταιριάζαμε, σε κάποια άλλη πάλι καθόλου. Την ώρα που τα κάνει δεν θα μείνω σιωπηλός. Αν δεν της αρέσει δικός της θέμα. Δεν έχω υποχρέωση απέναντι στην Ανθή να την νταντέψω, να της χαϊδέψω τα μαλλιά. Αν δεν μπορεί να αποδεχθεί πως κάποιες φορές λειτουργεί σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Ήταν μοιρολάγνα και είναι και ένας άνθρωπος που μπορεί να γίνει μοιρολάτρης.", είπε μεταξύ άλλων ο Περικλής.