Γιώργος Αγγελόπουλος για Survivor 4: «Οι παίκτες ενημερώνονται από τις προσθήκες για το τι γίνεται»

«Δεν πιστεύω ότι είναι το πιο δύσκολο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Αγγελόπουλος για Survivor 4: «Οι παίκτες ενημερώνονται από τις προσθήκες για το τι γίνεται»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ένας από τους κορυφαίους παίκτες που έχουν περάσει από το Survivor και από τους πιο αγαπητούς στο τηλεοπτικό κοινό, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον 4ο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, όπου προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Ο Ντάνος - όπως τον γνωρίσαμε - σχολίασε πως ο συγκεκριμένος κύκλος δεν είναι ο πιο δύσκολος, ενώ οι παίκτες που ήδη βρίσκονται μέσα μαθαίνουν τι συμβαίνει έξω από του νέους πους μπαίνουν.

«Δεν το βλέπω πολύ όχι, το ξεκίνησα λίγο γιατί είχαμε κάνει συζητήσεις για να το παρουσιάσω. Είναι μια χρονιά διαφορετική. Είδα ότι υπάρχει διαφοροποίηση στην ψηφοφορία αλλά και ότι προστίθενται παίκτες χαλάει και την άγνοια των παικτών κάτι που είναι πολύ σημαντικό.

Γιώργος Αγγελόπουλος για Survivor 4

Είχαμε κάνει συζητήσεις τηλεφωνικές, δεν προχώρησε. Ήταν ένα μήνα πριν ξεκινήσει, είχαμε πει κάποιες λεπτομέρειες αλλά δεν προχώρησε. Ο Γιώργος Λιανός κούμπωσε στο φετινό Survivor. Του αξίζει ένα μπράβο και του ταιριάζει», δήλωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Για το αν είναι το πιο δύσκολο που έχει γίνει ποτέ: «Μου στέλνουν πολλά μηνύματα στα social media, δεν πιστεύω ότι είναι το πιο δύσκολο. Οι παίκτες ενημερώνονται από τις προσθήκες για το τι γίνεται. Το ψάρεμα είναι πολύ σημαντικό και η τοποθεσία που μπορεί να σου δώσει ψάρια. Στη δική μας περιοχή είχε κύμα. Είμαι βέβαιος ότι βιώνουν δυσκολίες τα παιδιά και να είναι υγιής». Καλεσμένη στο The 2night όπου μίλησε για το Survivor, ήταν και η Κάτια Ταραμπάνκο.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν παρακολουθώ το Survivor 4»

Σε δηλώσεις που έκανε το πρωί της Τετάρτης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» πως δεν παρακολουθεί τη φετινή σεζόν του «Survivor», καθώς θεωρεί πως είναι πολύ διαφορετική από αυτήν που συμμετείχε εκείνος.

Ενώ πριν ξεκινήσει το ριάλιτι ακούστηκε πως θα είναι ο νέος παρουσιαστής του «Survivor», ο Γιώργος Αγγελόπουλος όχι μόνο δεν ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο, αλλά δεν μπαίνει καν να δει τα επεισόδια.

«Υπάρχουν διαφορές και στην ψηφοφορία. Το ότι μπαίνουν συνέχεια, χαλάει την άγνοια των παικτών, το οποίο είναι πολύ χαρακτηριστικό για ένα τέτοιο παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες κάνουν την προσπάθειά τους», είπε χαρακτηριστικά.