Κυριακή, 09 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Πόσους ψήφους διαφορά είχε η Σοφία με την Ανθή

Στο τσακ την γλίτωσε η Μαργαρίτη...

Survivor 4: Πόσους ψήφους διαφορά είχε η Σοφία με την Ανθή
Survivor 26.02.2021 10:13
Από Youweekly Team

Αρχικά να τονίσουμε πως η παραμονή ή αν προτιμάτε η αποχώρηση στο Survivor κρίθηκε ανάμεσα στις δύο προαναφερόμενες Ανθή και Σοφία! Η Μαριάνθη ήταν πρώτη με μεγάλη διαφορά στη προτίμηση του κοινού και δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο της ψηφοφορίας!

Το ντέρμπι όμως ανάμεσα σε Σοφία και Ανθή ήταν μεγάλο από την στιγμή που άνοιξαν οι τηλεφωνικές γραμμές μέχρι και εκείνη που έκλεισαν! Χαρακτηριστικά μας μετέφεραν πως αν είχε κρατήσει ένα ακόμα λεπτό η ψηφοφορία ίσως και το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικά καθώς μια φορά η Σοφία ήταν από πάνω και μια η Ανθή! Τελικά η μπίλια έκατσε στη Σοφία και η Ανθή αποχώρησε!

Η διαφορά ανάμεσα σε Σοφία και Ανθή, σε Ανθή και Σοφία ήταν μόλις 20 ψήφοι! Μην το "δένετε και εσείς το 20, μπορεί να είναι και 15 μπορεί να είναι και 40"! Γύρω εκεί μας είπαν, γύρω εκεί σας μεταφέρουμε!

Χαρακτηριστικό ήταν και το άλλο που μας αποκάλυψαν! Πως στα 4 χρόνια που διεξάγεται το ελληνικό Survivor στον Άγιο Δομίνικο δεν είχε υπάρξει... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για Survivor spoils!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Αλλάζει η συμπεριφορά της Σοφίας τώρα που έφυγε η Ανθή

Survivor 4: "Ο Σάκης πέταξε την Μαριαλένα έξω από το σπίτι. Άλλαξε μέχρι και κλειδαριές"

Share