Survivor 4: "Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στην σχέση Μαριαλένας - Σάκη"

Ο κουμπάρος του Κατσούλη αποκαλύπτει επιτέλους τα πάντα για το τι πραγματικά συνέβη μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4:

Πολλά έχουν ειπωθεί για το τι συνέβη στην σχέση της Μαριαλένας και του Σάκη που όταν τον είδε να μπαίνει Survivor τον αποκάλεσε μέχρι και καραγκιόζη και ο κουμπάρος αυτών αποφάσισε να ξεκαθαρίσει, επιτέλους, τα πάντα.

Συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Κάραλης παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό η οποία προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής, και έλυσε κάθε απορία.

Μπορεί να κυκλοφόρησε πως ο Σάκης την έδιωξε με πολύ άσχημο τρόπο από το σπίτι αλλά ο κουμπάρος τα διαψεύδει όλα αυτά...

Η σχέση Σάκη - Μαριαλένας

"Δεν είμαστε απλά φίλοι με τον Σάκη είμαστε οικογενειακοί φίλοι. Και με την Μαριαλένα είμαστε φίλοι, την γνωρίζω και εκτός από τον Σάκη, εδώ και 10 χρόνια. Εργαζόμουν σε ένα μαγαζί και δούλευα εκεί μαζί με την Μαριαλένα οπότε ερχόταν εκεί ο Σάκης για να με δει κι έτσι γνωρίστηκαν. Το ήξερα ότι ο Σάκης είχε κάνει αίτηση για να πάει στο Survivor και το ήξερε και η Μαριαλένα γιατί την είχαν κάνει μαζί την αίτηση, και οι δυο.

Ήξερε ότι μπορεί να τον δει μπροστά της απλά με τον καιρό φαντάζομαι πως πίστευε ότι δεν θα τον δει πια θα είπε "πέρασε ο καιρός δεν νομίζω να τον δω τώρα". Ο Σάκης μπήκε για να ζήσει την εμπειρία που λέγεται Survivor και φυσικά επειδή το έχουμε συζητήσει κιόλας ήθελε να έχει πολύ καλές σχέσεις με την Μαριαλένα μέσα στο παιχνίδι", είπε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Κάραλης.

Το βέτο της Μαριαλένας στην παραγωγή του Survivor για την σχέση της με τον Σάκη

Γιατί η Μαριαλένα τσαντίστηκε τόσο και έφτασε σε σημείο να απειλεί την παραγωγή; Ο λόγος φυσικά είναι η προβολή της προσωπικής της ζωής! Η κοπέλα δεν είναι καμία χαζή. Κατάλαβε αμέσως για ποιον λόγο έβαλαν τον Σάκη στο παιχνίδι και η αλήθεια είναι πως ενώ αρχικά τσαντίστηκε μαζί του μαζί τα έβαλε με την παραγωγή και όχι άδικα!

Η Μαριαλένα ήταν ξεκάθαρη προς τους ανθρώπους της παραγωγής! Αφού ηρέμησε, γιατί δεν ήθελε να πει κάτι πάνω στα νεύρα της, τους πλησίασε και τους ξεκαθάρισε πως εφόσον προβάλουν κάποια στιγμή που μπορεί να παρερμηνευτεί μαζί με τον Σάκη τότε θα τους κυνηγήσει δικαστικά μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα και αν της μεταφερθεί ότι κάτι τέτοιο έπαιξε στην τηλεόραση τότε θα αποχωρήσει από το παιχνίδι!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σάκης έχει μεταφέρει στην Μαριαλένα τα πάντα, όπως για παράδειγμα το... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr