Survivor 4: Η Άννα Μαρία έμαθε τι λένε έξω για εκείνη

Ανησυχεί για την σχέση της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Η Άννα Μαρία έμαθε τι λένε έξω για εκείνη

Η Άννα Μαρία Βέλλη αποτελεί σίγουρα μία από τις λιγότερο δημοφιλείς παίκτριες του Survivor 4 και τα νέα φαίνεται πως δεν είναι καθόλου θετικά για εκείνη αφού όπως όλα δείχνουν, έμαθε τα σχόλια που ακούγονται και γράφονται γι' αυτή στην Ελλάδα και βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Αρχικά να τονίσουμε πως η είσοδος του Σάκη Κατσούλη στο ριάλιτι και συγκεκριμένα στην ομάδα των μπλε έφερε τα πάνω κάτω. Ο νέος παίκτης της ομάδα, όπως είναι λογικό, ήρθε κοντά με την πρώην του Μαριαλένα Ρουμελιώτη και πριν λίγες μέρες της αποκάλυψε πολλά. Ένα από αυτά που της είπε είναι η άποψη που έχει το τηλεοπτικό κοινό έξω για τους παίκτες των δύο ομάδων.

Άννα Μαρία Βέλλη Survivor σύντροφος

Αρχικά της αποκάλυψε πως το Instagram της αποτελεί παρελθόν μετά από μαζικές αναφορές στο προφίλ της, κάτι που την απογοήτευσε και την έριξε πολύ ψυχολογικά, ενώ όπως γνωρίζουμε, την έκανε unfollow και ο σύντροφός της. Ένα άλλο συμβάν που την έριξε ήταν η άποψη που έχει το κοινό για την στενή της φίλη, Άννα Μαρία... διαβάστε αναλυτικά την αντίδραση της Άννας Μαρίας στο Athensmagazine.gr.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram