Survivor 4: Αυτό είναι το υπερπολυτελές σπα του Σάκη Κατσούλη

Η ακριβότερη θεραπεία κοστίζει 65€

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Αυτό είναι το υπερπολυτελές σπα του Σάκη Κατσούλη

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ένας από τους νέους παίκτες που μπήκαν στο Survivor 4 και η αλήθεια είναι πως από το πρώτο λεπτό βρέθηκε στο κέντρο του ενδιαφέροντος, τόσο λόγω των αγωνιστικών του επιδόσεων όσο και λόγω της σχέσης του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο Σάκης είναι επιχειρηματίας και έχει ένα σπα, ένα μαγαζί με ρούχα καθώς και ένα μπαρμπέρικο, τα οποία έχουν εξαιρετική φήμη στην Αθήνα και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που έχει στο προφίλ του στο Instagram, στο οποίο έχει ακόμα φωτογραφίες και με τη Μαριαλένα παρά τον χωρισμό, οι επιχειρήσεις του προσελκύουν και άτομα από την ελληνική showbiz.

Το σπα λοιπόν του Σάκη Κατσούλη είναι πολυτελές και με μία γρήγορη ματιά που ρίξαμε στο site του, έχει αρκετά λογικές τιμές. Η μόνη θεραπεία που είναι λίγο πιο τσιμπημένη, είναι η μάλαξη με θερμές πέτρες η οποία κοστίζει 65€.

Αυτό είναι το υπερπολυτελές σπα του Σάκη Κατσούλη από το Survivor 4

Σάκης Κατσούλης Survivor
Σάκης Κατσούλης μαγαζιά
Σάκης Κατσούλης σπα

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Survivor 4: Αποκαλύψεις για την δύο χρόνων σχέση Μαριαλένας και Σάκη

Μπορεί η Ανθή Σαλαγκούδη να μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο προηγούμενο επεισόδιο του Survivor αλλά τώρα πια τελείωσε και επανερχόμαστε σε αυτούς που παραμένουν μέσα! Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη έχει έρθει στο επίκεντρο ιδιαίτερα μετά τα πλάνα που κυκλοφόρησαν και τους έδειχναν σε πολύ... παράξενες - με βάση τα δεδομένα - στιγμές!

Ρεπορτάζ του Πρωινού και συγκεκριμένα ο Αλέξης Μίχας, το πρωί της Πέμπτης έδωσαν στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες για την δυο χρόνων σχέση που διατηρούσαν στο παρελθόν.

Η αποκάλυψη για την σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας πριν το Survivor

«Ήταν δύο χρόνια μαζί, ήταν εκρηκτική η σχέση από ότι μαθαίνω από πολύ αξιόπιστη πηγή. Συνεχείς καυγάδες, συνεχείς ζήλιες, συνεχείς εντάσεις που έγιναν πολύ έντονες το τελευταίο χρονικό διάστημα. Χώρισαν δύο φορές και τα ξαναβρήκαν. Ήταν μικροί, σύντομοι οι χωρισμοί και έγιναν οι επανασυνδέσεις με πρωτοβουλία κοινών τους φίλων. Υπάρχουν φίλοι τους που μιλάνε γενικά. Την τελευταία φορά χωρίσανε με πρωτοβουλία της Μαριαλένας γιατί ενοχλήθηκε πάρα πολύ με ένα περιστατικό με ένα φλερτ που είχε ο Σάκης Κατσούλης. Σίγουρα υπήρξε ένα φλερτ με την Χριστίνα, άσχετα αν ο Σάκης Κατσούλης για δικούς του λόγους δεν θέλει να το παραδεχτεί», είπε ο Αλέξης Μίχας.