Survivor 4: Αλλαγές στις ημέρες προβολής του;

Προστίθεται και 5η μέρα στο πρόγραμμα;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Αλλαγές στις ημέρες προβολής του;

Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν μέσα στις επόμενες μέρες στο Survivor 4 αφού ο ΣΚΑΪ εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να προσθέσει επιπλέον μέρες προβολής για να «χτυπήσει» για τα καλά τον ανταγωνισμό του.

Πλέον στο παιχνίδι της καθημερινότητας έχει μπει και το Battle of the Couples του Alpha και ο ΣΚΑΪ περιμένει να δει πως θα πάει, διότι μια μέρα θα πέφτει πάνω στο Survivor και συγκεκριμένες τις Τετάρτες, αν και σύντομα θα παίζει και άλλες μέρες στην εβδομάδα.

Εφόσον αποκτήσει δυναμική και κόβει από το Survivor ποσοστά τότε η παραγωγή του Survivor θα βάλει επεισόδιο και την Πέμπτη ώστε να «κόψει» τα φτερά στο πρόγραμμα του Alpha.

Survivor ημέρες προβολής

Βασικός αντίπαλος φυσικά του ριάλιτι επιβίωσης είναι και το MasterChef, το οποίο θριαμβεύει κάθε φορά που δεν παίζει απέναντι του το Survivor και για τον λόγο αυτό άλλαξε το πρόγραμμά του και έβαλε κι αυτό επιπλέον μέρες προβολής.

Και μην ξεχνάμε πως στο παιχνίδι και τη μάχη της τηλεθέασης μπαίνει σε δύο εβδομάδες και η Φάρμα στον ΑΝΤ1 αλλά εκείνη θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οπότε δεν θα υπάρχει καμία ανησυχία στον ΣΚΑΙ... διαβάστε τη συνέχεια για τις επιπλέον μέρες προβολής στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram