Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Ο Τριαντάφυλλος έλεγε θα κάνω ''αυτό'' για να γίνω viral»

«Νόμιζε πως είναι τόσο δημοφιλής»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Ο Τριαντάφυλλος έλεγε θα κάνω ''αυτό'' για να γίνω viral»

Καλεσμένοι στο Dot ήταν το μεσημέρι της Κυριακής η Ελίζαπεθ Ελέτσι, η Βαλέρια Χοψονίδου και ο Δημήτρης Μκαρόπουλος.

Οι τρείς τους αναφέρθηκαν σε διάφορα σκηνικά που δεν γνωρίζουμε από το φετινό Survivor και μάλιστα η Ελίζαμπεθ δεν δίσταζε να πετάξει το «καρφί» της στον Τριαντάφυλλο.

«Ο Τριαντάφυλλος πίστευε ότι είναι τόσο δημοφιλής. Έλεγε θα κάνω αυτό και θα γίνω viral. Θα κάνω αυτό και θα γίνει χαμός.», είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Μακρόπουλος πρόσθεσε ότι ο Τζέιμς, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Αλέξης Παππάς θεωρούν ότι λόγω της επίδοσής τους στα αγωνίσματα είναι δημοφιλής και στο κοινό.

Όσα αποκάλυψε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τον Τριαντάφυλλο

Ακολουθήστε την Ιωάννα Πολυχρόνη στο Instagram.

Survivor 4: Ασημακόπουλος και Κόρο στρέφονται εναντίον Ντάφυ και Κοψιδά

Τρομερές εξελίξεις έρχονται σύντομα στο Survivor, αφού δύο Γιώργηδες της κόκκινης ομάδας, ο Ασημακόπουλος και ο Κορόμι, ξεσηκώνονται στην παραλία και ετοιμάζονται να «χτυπήσουν» την αρχηγία απέναντι στους Γιώργο Κοψιδά και Τριαντάφυλλο.

Οι δύο τελευταίοι έχουν καταφέρει εδώ και πολύ καιρό, ίσως και από τις τελευταίες μέρες της εποχής των Διασήμων, να αναδειχθούν σε κορυφαίες και ηγετικές προσωπικότητες των «Κόκκινων», κάτι που προς το παρόν δεν έχει αμφισβητηθεί. Κι όποιος το έκανε… τιμωρήθηκε, με την Ανθή Σαλαγκούδη να είναι το τελευταίο θύμα.

Αυτό δεν είναι, φυσικά, κάτι αρνητικό, καθώς το Survivor είναι ένα ριάλιτι, όπου πέραν των αγωνισμάτων, η στρατηγική στην κοινή συμβίωση παίζει κομβικό ρόλο. Ο Κοψιδάς και ο Τριαντάφυλλος, παρά τις τριβές που υπάρχουν μέχρι τώρα μεταξύ τους, τα έχουν καταφέρει περίφημα μέχρι τώρα, έχοντας «απορροφήσει» τους «Κόρο», Ασημακόπουλο και Παπαδόπουλο στον χωρισμό των δύο ομάδων, αλλά αυτό δε σημαίνει πως κι εκείνοι δε θα… επαναστατήσουν, εφόσον βρουν την ευκαιρία... διαβάστε τη συνέχεια για τους Κόκκινους στο Athensmagazine.gr