Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Ελίζαμπεθ, Δημήτρης Μακρόπουλος και Βαλέρια Χοψονίδου αποκαλύπτουν πόσα κιλά έχασαν

Δεν τα λες και πολλά!

Survivor 4: Ελίζαμπεθ, Δημήτρης Μακρόπουλος και Βαλέρια Χοψονίδου αποκαλύπτουν πόσα κιλά έχασαν
Survivor 28.02.2021 18:40
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Οι πρώην παίκτες του Survivor, Βαλέρια Χοψονίδου, Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Δημήτρης Μακρόπουλος μίλησαν το μεσημέρι της Κυριακής στο Dot.

Οι παίκτες μεταξύ άλλων αποκάλυψαν και πόσα κιλά έχασαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Oι αποκαλύψεις των παικτών του Survivοr

Ο Δημήτρης Μακρόπουλος είπε: «4 κιλά έχασα εγώ. Μετά πρέπει να τα πήρα, γιατί το έριξα στο φαγητό. Περίμενα πώς και πώς να φάω. Την πρώτη ημέρα έφαγα 4 – 5 πακέτα μπισκότα που βρήκα μπροστά μου».

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τη σειρά της ανέφερε: «Εγώ έχασα 5 κιλά και τα διατηρώ ακόμα. Πρέπει να έχω χάσει ακόμα 1 – 2 κιλά γιατί δεν έχω όρεξη. Δεν μπορώ και το ρύζι πλέον. Τόσο ρύζι που φάγαμε μέσα στην καλύβα δεν θέλω να βλέπω ρύζι».

Η Βαλέρια Χοψονίδου είπε: «Έχασα 3,5 κιλά μέσα στο παιχνίδι και 2 κιλά έξω. Δεν έτρωγα, δεν έχω όρεξη. Έφαγα λίγο την πρώτη ημέρα… Έχασα συνολικά περίπου 5 κιλά». Mην ξεχνάτε πως μπορείτε να μάθετε ποιοι κερδίζουν σήμερα.

Aκουλουθήστε την Ιωάννα Πολυχρόνη στο Instagram.

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Ο Τριαντάφυλλος έλεγε θα κάνω ''αυτό'' για να γίνω viral»

«Ο Τριαντάφυλλος πίστευε ότι είναι τόσο δημοφιλής. Έλεγε θα κάνω αυτό και θα γίνω viral. Θα κάνω αυτό και θα γίνει χαμός.», είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Μακρόπουλος πρόσθεσε ότι ο Τζέιμς, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Αλέξης Παππάς θεωρούν ότι λόγω της επίδοσής τους στα αγωνίσματα είναι δημοφιλής και στο κοινό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Αλλαγές στις ημέρες προβολής του;

Survivor 4: Έρχονται ως έπαθλα στρώματα και μαξιλάρια

Share