Survivor 4: Τα έβαλε όλη η ομάδα με τη Βέλλη - «Δεν έχω όρεξη να κάνω ριάλιτι τώρα»

Της την είπαν μέχρι και οι φίλοι της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Τα έβαλε όλη η ομάδα με τη Βέλλη - «Δεν έχω όρεξη να κάνω ριάλιτι τώρα»

Η Άννα Μαρία Βέλλη μας έχει συνηθίσει σε πολύ έντονες κινήσεις και το έκανε για ακόμη μια φορά στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor 4, καθώς μετά την ήττα από την μπλε ομάδα φαίνεται πως έπιασε δουλειά, στοχεύοντας τον Αλέξη Παππά και τον Κρις Σταμούλη.

Οι «Μπλε» έχασαν με διαφορά από τους «Κόκκινους», δείχνοντας κατώτεροι σε απόδοση σε σύγκριση με τους αντιπάλους τους, με το έπαθλο φαγητού ενδεχομένως να παίζει το δικό του ρόλο. Η Άννα Μαρία, πάντως, βρήκε την ευκαιρία της να αφήσει σπόντες για τους Αλεξη και Κρις, οι οποίοι ήρθαν σε αντιπαράθεση με την ομάδα και πριν το αγώνισμα, όπως κάνει σε κάθε ήττα η ομάδα της, αναφορικά με την απόδοσή τους.

Survivor 4 Βέλλη

Οι δυο τους αντέδρασαν έντονα και την κατηγόρησαν ευθέως, ότι λέει ψέματα, προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις στο κοινό, ενώ ακόμη και οι φίλοι της θέλησαν να τη μαζέψουν, με την Χριστίνα Κεφαλά επίσης να τοποθετείται εναντίον της.

Ο καυγάς της Άννας Μαρίας Βέλλη με την υπόλοιπη ομάδα στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Διαλύεται η κλίκα των Μπλε - Απομακρύνονται Άννα Μαρία και Μπάρτζης;

Πανικός επικρατεί στην μπλε ομάδα του Survivor, καθώς οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, με την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη να βρίσκονται σε «εμφυλιοπολεμική» κατάσταση, κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει τη δημιουργία νέων υποομάδων στην παραλία τους.

Η ψυχολογία της γνωστής παρουσιάστριας και ηθοποιού έχει γίνει πια «εύθραυστη». Τα νέα που άκουσε από τους καινούργιους παίκτες δεν ήταν θετικά, καθώς της διεμήνυσαν, ότι ο κόσμος δεν έχει και την πιο θετική άποψη γύρω από την προσωπικότητά της και τον τρόπο, με τον οποίο κινείται στο ριάλιτι, ιδίως για το πόσο κοντά έχει έρθει με τον αγρότη των «Μπλε», τη στιγμή που δηλώνει πως έχει δεσμό.

Survivor 4 Βέλλη Μπάρτζης

Η Άννα Μαρία, επομένως, έχει γίνει ένα ράκος και αυτό θα μπορούσε να έχει εξελίξεις για την ομάδα της. Η ισχυρή κλίκα μπορεί να «διαλυθεί» και να δημιουργήσει νέες υποομάδες, αφού τώρα οι ισχυροί της υπόθεσης είναι η ίδια, ο Μπάρτζης και ο Τζέιμς, έχοντας κοντά τους τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Πάνο Καλίδη... διαβάστε τη συνέχεια για την κλίκα των Μπλε στο Athensmagazine.gr