Survivor 4 - Βέλλη: «Ήθελα να με στηρίξουν οι φίλοι μου, το έχω κάνει πολλές φορές για τον Νίκο»

Ξέσπασε σε κλάματα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Βέλλη: «Ήθελα να με στηρίξουν οι φίλοι μου, το έχω κάνει πολλές φορές για τον Νίκο»

Η Άννα Μαρία Βέλλη ήταν για ακόμη μια φορά ερειστική στο Survivor, με την ίδια να επιχειρεί να δημιουργήσει ίντριγκες, αλλά την Χριστίνα Κεφαλά να τη βάζει στη θέση της μετά την νέα της προσπάθεια, με συνέπεια η πρώτη να «ξεσπάσει» σε δάκρυα.

Λίγο μετά το τέλος του αγωνίσματος ασυλίας, η Άννα Μαρία γύρισε προς τους Αλέξη και Κρις, προσπαθώντας να δημιουργήσει υπόνοιες για μειωμένη απόδοση και να προκαλέσει, με αυτό τον τρόπο, νέες αναταράξεις εν όψει του συμβουλίου. Οι συμπαίκτες, όμως, σύσσωμοι αντέδρασαν, σε ένα περιστατικό που η ίδια δεν περίμενε.

Survivor 4 Βέλλη Μπάρτζης

Εκείνη, δε, που τα έβαλε μαζί της ήταν η Χριστίνα, την οποία η Άννα Μαρία προσπάθησε να στοχοποιήσει, αλλά το bullying φαίνεται πως αυτή την φορά… δεν έπιασε. «Προκαλείς καβγάδες και τώρα τα βάζεις μαζί μου, για μην φανείς εσύ κακή», της είπε χαρακτηριστικά, δείχνοντας την τακτική της σε όλο το μεγαλείο της.

Η Άννα Μαρία, από την πλευρά της, δάκρυσε μπροστά στην κάμερα, αναφέροντας πως οι φίλοι της θα έπρεπε να την υποστηρίξουν, όπως έχει κι εκείνη ειδικά με τον Νίκο Μπάρτζη στο παρελθόν.

Το ξέσπασμα της Βέλλη για την παρέα της στο Survivor

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Η αλήθεια είναι ότι ο Νίκος και η Άννα Μαρία είναι κοντά»

Ο Δημήτρης Μακρόπουλος μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για το Survivor 4 και συγκεκριμένα για την σχέση ανάμεσα σε Νίκο Μπάρτζη και Άννα Μαρία Βέλλη.

«Κυρίως ο Άλεξ και ο James με ρωτούσαν τι λέει ο κόσμος έξω. Εγώ δεν τους είπα κάτι, γιατί απαγορεύεται από τους κανονισμούς», ανέφερε αρχικά για τους δυο παίκτες που τα έκαναν όλα μπάχαλο και χθες 28/2.

Τι ισχύει για Μπάρτζη και Βέλλη; «Η αλήθεια είναι ότι ο Νίκος και η Άννα Μαρία είναι κοντά μέσα στο παιχνίδι. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάτι πέρα από το φιλικό. Δεν θεωρώ ότι έχει γίνει κάτι παραπάνω, ως εξωτερικός παρατηρητής»