Survivor 4: Αλέξης και Κρις "έστησαν στον τοίχο" τον Τζέιμς

«Έχει υπολογίσει τις μέρες για τον τελικό και αγχώθηκε που μπήκε ο Σάκης και είναι δυνατός»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Αλέξης και Κρις

Στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor φαίνεται πως το κλίμα είναι τεταμένο, με τον Τζέιμς Καφετζή να… στήνεται στον τοίχο από συμπαίκτες και αντιπάλους, ενώ για ακόμα μία φορά ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης βρέθηκαν απέναντί του.

Ο πρώτος, που θέλησε να επιτεθεί στον Τζέιμς, ήταν ο Τριαντάφυλλος, με τον τραγουδιστή να αναφέρει πως «από Καφετζής, έχει γίνει μπιφτεκάς, σουβλατζής και πιτσαδόρος, γυρίζοντας όλα τα φαγητά».

Survivor 4 Τζέιμς Παππάς

Συγκεκριμένα, θέλησε να αντιδράσει στην αναφορά του, ότι θα ψηφίσει με αγωνιστικά και όχι ηθικά κριτήρια, σε αντίθεση με όσα έλεγε για την Ανθή Σαλαγκούδη, όταν την ψήφιζαν οι «Κόκκινοι», καθώς και τη διάθεσή του να ψηφίσει τον Αλέξη Παππά ανεξαρτήτως ηττών, παρόλο που πρότεινε να ενωθούν ξανά οι προμήθειες.

Λίγο αργότερα, το λόγο πήρε ο Αλέξης Παππάς, που ζήτησε το λόγο, για τον οποίο ο Τζέιμς δε θα τον ψηφίσει, με τον Κρις να έρχεται να προσθέσει, ότι αφού δεν έπιασε το χαρτί του διχασμού, που είχε παίξει πριν από καιρό, τώρα παίζει αυτό της ενότητας, ώστε να προσεγγίσει τους νέους παίκτες.

Ο καυγάς των Μπλε με τον Τζέιμς στο Survivor

"Κάτι που μου αρέσει στους ανθρώπους είναι το μυαλό κι ο Τζέιμς το χει μπόλικο"

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4 η Έλενα Κρεμλίδου παραχώρησε τις πρώτες αποκλειστικές της δηλώσεις στην εκπομπή Love it, του ΣΚΑΙ.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην σχέση της με τον Τζέιμς Καφετζή, καθώς κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες, αλλά και στις τακτικές που ακολουθούσε κάθε παίκτης στο παιχνίδι.

"Υπήρχε μια αρνητικότητα από όλους προς όλους. Ο καθένας καθόταν και έψαχνε πράγματα που τον ενοχλούσαν στον άλλον για να έχει την δικαιολογία να ψηφίζει. Με τον Τζέιμς γνωριστήκαμε το περσινό καλοκαίρι όπου πήγα για διακοπές στην Ρόδο και ήταν μέρος, της όλης φάσης, να δούμε το νησί, να δούμε τις παραλίες του. Όταν ενημερωθήκαμε ότι θα είμαστε μαζί στο παιχνίδι είχαμε συμφωνήσει να μην το αναφέρουμε και έμαθα λίγο καιρό πριν φύγω ότι το ξέραν όλα τα παιδιά. Εγώ κράτησα τον λόγο μου. Κάτι που μου αρέσει πραγματικά, θαυμάζω στους ανθρώπους και ο Τζέιμς το έχει μπόλικο είναι το μυαλό. Νομίζω είναι ο πιο στρατηγικός παίκτης στο παιχνίδι.

Όταν μιλάς για κάποιον χωρίς να είναι εκεί για να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του μπορείς να πεις τα χίλια μοίρια όσα. Εγώ ξέρω ότι όλοι εκεί μέσα και σε μένα και σε όλους έχουν πει κακά πράγματα για όλους αλλά είναι πάρα πολύ εύκολο να κατηγορήσεις κάποιον που δεν είναι εκεί. Επειδή ξέρω ποιος είπε τι, είναι κρίμα.", είπε μεταξύ άλλων η Μαριπόζα.