Survivor 4 spoiler 2/3: Ποια ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας σήμερα

Ναι, αυτή που νομίζετε είναι!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 2/3: Ποια ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας σήμερα

Νέα εβδομάδα στο Survivor και τα spoils του Youweekly.gr έπεσαν μέσα για ακόμα μια φορά! Σας το είπα πως οι Κόκκινοι θα σπάσουν τις σερί νίκες των Μπλε κι έτσι κι έγινε αφού τόσο τον Κυριακή όσο και την Δευτέρα στην πρώτη ασυλία, κέρδισαν και μάλιστα με εντυπωσιακό σκορ!

Από την άλλη πλευρά του νησιού, που να σας τα λέω! Καυγάδες, εντάσεις και μόνο προβλήματα! Πώς να μην πέσουν μετά αγωνιστικά; Αφού τα παιδιά, ρε παιδιά, έχουν παρασυρθεί, δεν τους νοιάζει το αγωνιστικό, τους νοιάζει το μεταξύ τους! Αν τους ένοιαζε το αγωνιστικό δεν θα ψήφιζαν προτεινόμενο τον Κρις, πεινάνε που πεινάνε κάνουν και τέτοιες επιλογές λες και δεν θέλουν να φάνε ποτέ... Δεν λέω πως ο Κρις είναι ο σούπερ παίκτης, αλλά μεταξύ μας υπάρχουν και πιο αδύναμοι από αυτόν.

Survivor 4 spoiler 2/3 ποιοι κερδίζουν σήμερα

Τις επιλογές σου τις λούζεσαι λένε! Να τους δω σήμερα που ο Κρις και ο Αλέξης θα μείνουν εκτός αγωνίσματος επίτηδες, τι θα κάνουν;

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα 2/3 τον δεύτερο αγώνα ασυλίας στο Survivor

Αφήστε παιδιά, εγώ θα σας πω τι θα κάνουν! Τον σταυρό τους μπας και πάρουν κανένα παιχνίδι, μη χάσουν πάλι πανηγυρικά από τους Κόκκινους σαν εχθές...

Όχι εντάξει τώρα πέρα από την πλάκα. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το κλίμα στην Μπλε ομάδα, με τις νέες κόντρες των παικτών που σίγουρα θα επηρεάσουν - χειροτερέψουν την κατάσταση, δεν δίνω και πολλές ελπίδες! Και μόνο που δυο παίκτες - και μάλιστα καλοί παίκτες - αποφασίζουν οικειοθελώς να βγουν εκτός στίβου μάχης το καταδικάζουν το πράγμα!

Από την άλλη οι Κόκκινοι, πορεύονται χαλαροί, φαγωμένοι και ξέγνοιαστοι! Όσο πάνε στο συμβούλιο ως παρατηρητές τίποτα δεν πρόκειται να τους χαλάσει την διάθεση και το "όμορφο" κλίμα! Και κάτι μου λέει πως και σήμερα σαν παρατηρητές θα πάνε στο συμβούλιο ξανά.

Εδώ θα είμαστε αν αλλάξει κάτι αλλά, σας το είπα και παραπάνω, η καταστασούλα φαίνεται από χιλιόμετρα!

Δείτε και ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!