Survivor 4 spoiler 2/3: Οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά τον Κρις Σταμούλη

Το Ευτυχείτε έδωσε τις πληροφορίες! Να το πιστέψουμε άραγε ή όχι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 spoiler 2/3: Οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά τον Κρις Σταμούλη

Τονίζουμε πως δεν είναι δικό μας spoil! Η εκπομπή Ευτυχείτε που ασχολείται αρκετά με το Survivor αλλά μέχρι στιγμής έχει ατυχήσει στις μαντεψιές των αποτελεσμάτων το πρωί της Δευτέρας 2/3 αφού πρώτα εμείς σας αποκαλύψαμε ποια ομάδα κερδίζει σήμερα, αποφάσισε να... αναγγείλει ονόματα!

Δεν τα ενστερνιζόμαστε μέχρι να μιλήσουμε και με τις δικές μας πηγές που ξέρετε πως ποτέ δεν πέφτουν έξω, απλά σας τα μεταφέρουμε σαν μια πρώτη πληροφορία! Το Youweekly.gr θα επανέλθει μέσα στην ημέρα με νέο ρεπορτάζ είτε για να επιβεβαιώσει την εκπομπή Ευτυχείτε είτε για να την διαψεύσει! Όσοι μας διαβάζετε ξέρετε πως δεν έχουμε πέσει ποτέ έξω!

Ποιοι οι δυο προτεινόμενοι στο σημερινό 2/3 επεισόδιο του Survivor

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση με βάση την χθεσινή ψηφοφορία της Μπλε ομάδας στο συμβούλιο του νησιού βγήκε ο Κρις Σταμούλης. Οι παίκτες τόνισαν πως θα ψηφίσουν αγωνιστικά αλλά δεν νομίζουμε πως αυτό ισχύει αφού σαφώς ο Σταμούλης δεν είναι ο πιο αδύναμος των Μπλε. Τέλος πάντων...

Σήμερα, λοιπόν, Δευτέρα 2/3 η Κατερίνα Καινούργιου ανακοίνωσε πως δικές της πληροφορίες αναφέρουν πως δεύτερος προτεινόμενος προς αποχώρηση από την ομάδα των Μπλε - μιας και θα χάσουν και την δεύτερη ασυλία - είναι ο Γιώργος Ταβλαδάκης, ο νέος παίκτης!

Survivor 4 spoiler 2/3 υποψήφιος ταβλαδάκης

Όσον αφορά το ποιον παίκτη θα ψηφίσει ο Τζέιμς Καφετζής που κέρδισε στο χθεσινό επεισόδιο την ατομική ασυλία, η Κατερίνα Καινούργιο ανέφερε την Χριστίνα Κεφαλά, την επίσης νέα παίκτρια που όντως σε σύγκριση με τους υπόλοιπους δεν είναι τόσο δυνατή αγωνιστικά!

Ωστόσο, εμείς σαν Youweekly.gr έχουμε χρέος να τονίσουμε πως, όπως τα έχουμε δει τα πράγματα, μας φαίνεται αδύνατον να μην είναι ο Αλέξης μέσα στους υποψήφιους προς αποχώρηση! Ειδικά αφού σήμερα θα επιλέξει εσκεμμένα να μην αγωνιστεί, για να χάσει επίτηδες η ομάδα των Μπλε!

Οι πληροφορίες ωστόσο οι δικές μας θέλουν άλλους παίκτες υποψήφιους και είναι οριστικό!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για σίγουρα Survivor spoils!