Survivor 4 spoiler: Ο Νίκος Μουτσινάς θα είναι καλεσμένος στο party της ένωσης

Του έκανε την πρόταση ο Ατζούν και κοιτάνε πως θα ταξιδέψει Άγιο Δομίνικο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler: Ο Νίκος Μουτσινάς θα είναι καλεσμένος στο party της ένωσης

Ο Νίκος Μουτσινάς φαίνεται πως θα είναι φέτος ο καλεσμένος του Ατζούν Ιλιτζαλί στο party της ένωσης του Survivor 4, που θα γίνει κάπου κοντά στο Πάσχα.

Την είδηση έκανε γνωστή το Πρωινό και ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας, το πρωί της Τρίτης 2/3. Δίνοντας μάλιστα, παραπάνω λεπτομέρειες.

Όπως αποκάλυψε, του έκανε την πρόταση η Ατζούν Μίντια και είναι θετικός στο να βρεθεί στο Survivor 4 και να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, επειδή το party θα γίνει κοντά στο Πάσχα, ο παρουσιαστής εκείνη την περίοδο θα κάνει διακοπές από την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι.

Ο Νίκος Μουτσινάς είμαι φανατικός τηλεθεατής του ριάλιτι επιβίωσης και έχει δηλώσει ανοιχτά πως είναι με το μέρος της Κόκκινης ομάδας.

Μάλιστα, ψάχνουν μια φόρμουλα για το πως θα μπορέσει να ταξιδέψει. Την ώρα που γίνεται χαμός στο παιχνίδι με την ψηφοφορία.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor 4

Ο Αλέξης και ο Κρις - που βγήκε προτεινόμενος για αποχώρηση από την ομάδα του στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού - παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και πάνε να διαλύσουν εντελώς τους συμπαίκτες τους! Λίγο πριν τον σημερινό αγώνα ασυλίας ανακοινώνουν στον Λιανό και σε όλους πως αποφάσισαν να μην αγωνιστούν! Να σημειωθεί κάπου εδώ πως κάθε παίκτης έχει το δικαίωμα να το κάνει αυτό, μόνο, όμως για τρεις φορές.

Ο Αλέξης και ο Κρις, λοιπόν, αποχωρούν από το σημερινό αγώνισμα γιατί θέλουν να δείξουν με λίγα λόγια στους συμπαίκτες τους πως.. αν θέλουν νίκες οι Μπλε πρέπει να τους κρατήσουν μέσα στο παιχνίδι!

Και κάτι μου λέει πως το μήνυμα που θέλουν να περάσουν, θα το περάσουν...