Survivor 4 - Τριαντάφυλλος: «Ο Τζέιμς φοβάται πολύ τον Σάκη»

«Μπήκαν οι καινούργιοι και είναι πολύ δυνατοί»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Τριαντάφυλλος: «Ο Τζέιμς φοβάται πολύ τον Σάκη»

Σε άγριο κράξιμο προχώρησε προς τον Τζέιμς Καφετζή για ακόμη μια φορά στο Survivor ο Τριαντάφυλλος, με τον τραγουδιστή να τον κατηγορεί, επί της ουσίας, πως όποιες κινήσεις κάνει γίνονται, επειδή φοβάται την επέλαση του Σάκη Κατσούλη.

Όλα ξεκίνησαν στο τελευταίο συμβούλιο αποχώρησης, όταν ο Τζέιμς συγκέντρωσε σειρά από αρνητικά σχόλια με την ατάκα του για τους νέους παίκτες, υπονοώντας πως από τη στιγμή που ήρθαν στο ριάλιτι, η ομάδα τους συνέχεια χάνει.

Τριαντάφυλλος Survivor

Αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από συμπαίκτες και αντιπάλους, με τον «Ντάφι» ειδικά να αντιδρά έντονα και να λέει πως κάνει διαρκώς «κωλοτούμπες», προσθέτοντας πως τις πραγματοποιεί, επειδή φοβάται τον Σάκη, καθώς είναι δυνατός παίκτης αγωνιστικά και μπορεί να τον απειλήσει.

Τα σχόλια των Κόκκινων για τον Τζέιμς στο Survivor

«Ο Τριαντάφυλλος έλεγε θα κάνω ''αυτό'' για να γίνω viral»

Καλεσμένοι στο Dot ήταν το μεσημέρι της Κυριακής η Ελίζαπεθ Ελέτσι, η Βαλέρια Χοψονίδου και ο Δημήτρης Μκαρόπουλος.

Οι τρείς τους αναφέρθηκαν σε διάφορα σκηνικά που δεν γνωρίζουμε από το φετινό Survivor και μάλιστα η Ελίζαμπεθ δεν δίσταζε να πετάξει το «καρφί» της στον Τριαντάφυλλο.

«Ο Τριαντάφυλλος πίστευε ότι είναι τόσο δημοφιλής. Έλεγε θα κάνω αυτό και θα γίνω viral. Θα κάνω αυτό και θα γίνει χαμός.», είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Μακρόπουλος πρόσθεσε ότι ο Τζέιμς, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Αλέξης Παππάς θεωρούν ότι λόγω της επίδοσής τους στα αγωνίσματα είναι δημοφιλής και στο κοινό.