Survivor 4: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την προσωρινή αποχώρησή του

Θα παρουσιάσει το συμβούλιο από την Ελλάδα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την προσωρινή αποχώρησή του

Εκτός Survivor ανακοίνωσε πως θα βρεθεί ο Γιώργος Λιανός, καθώς ο ίδιος ενημέρωσε τους παίκτες, ότι θα γυρίσει στην Ελλάδα και δε θα είναι παρών στο συμβούλιο αποχώρησης.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης χρειάστηκε για λίγες μέρες να βρεθεί πίσω στην πατρίδα, καθώς η σύντροφός του γέννησε το τέταρτο παιδί του, με τον ίδιο να είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ και τον Ατζούν Ιλιτζαλί να του δίνει την άδεια να δει τη γυναίκα και την νεογέννητη κορούλα του.

Γιώργος Λιανός Ελλάδα σύντροφος

Αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι δε θα είναι παρών στο συμβούλιο αποχώρησης. Συγκεκριμένα, ο Λιανός είπε στους παίκτες, ότι θα το παρουσιάσει μέσω τηλεδιάσκεψης, βρίσκοντας έτσι τη λύση στο ζήτημα, που προέκυψε.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στο Survivor

"Γύρισα την Παρασκευή από το Survivor γιατί είχαμε γεννητούρια"

Όπως σας αποκαλύψαμε η σύντροφος του Γιώργου Λιανού έφερε στην ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον παρουσιαστή, ενώ αποκάλυψαν μάλιστα και το όνομα που του δώσουν!

Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες στην ραδιοφωνική του εκπομπή στο Sfera.

Οι πρώτες δηλώσεις του Λιανού μετά την γέννηση της κόρης του

"Κάτσε να βγω λίγο έξω γιατί έχω τρία παιδιά που ετοιμάζονται να κάνουν τηλεκπαίδευση κι ένα τέταρτο στην κούνια. Γι' αυτό τον λόγο γύρισα γιατί είχαμε γεννητούρια. Προσπαθούμε να μην έχουμε αυτό το "ήσυχα" στο σπίτι, μην αυτό μην το ένα μην το άλλο γιατί εδώ πέρα είναι άλλα τρία που κάνουν τηλεκπαίδευση, δηλαδή μπάχαλο. Η μπέμπα θα κάνει λίγες ημέρες υπομονή γιατί θα φύγω ξανά.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε φτιάξει ένα πραγματάκι και τα συμβούλια που χρωστάω στο Survivor θα τα κάνω από εδώ. Είναι ένα γυρισματάκι που συνδυάζει την ψηφοφορία της Τρίτης και θα πρέπει να περιμένω να γίνει για να το γυρίσω. Μόλις τελειώσει η καραντίνα των 10 ημερών θα φύγω ξανά.", είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός.