Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Η Σοφία σκέφτεται να αποχωρήσει από το παιχνίδι

Έχει έναν άσχημο τραυματισμό στο πόδι και δεν μπορεί να αγωνιστεί

Survivor 4: Η Σοφία σκέφτεται να αποχωρήσει από το παιχνίδι
Survivor 03.03.2021 00:55
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

«Βόμβα» έριξε στο Survivor η Σοφία Μαργαρίτη, καθώς ανακοίνωσε πως σκέφτεται να αποχωρήσει από το παιχνίδι και γυρίζει στην Ελλάδα, καθώς η κατάσταση της υγείας της δεν είναι αναστρέψιμη.

Εμείς σας είχε ενημερώσει σχετικά με το ζήτημα αυτό, με την παίκτρια των «Κόκκινων» να βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, αφού ο Ηλίας Μπόγδανος την είδε να κατεβαίνει από τη βάρκα με γύψο στο πόδι, με τους συμπαίκτες της να προσπαθούν να την περιθάλψουν.

Σοφία Μαργαρίτη αποχώρηση

Η ίδια, όμως, παραδέχθηκε πως η καλύτερη λύση είναι να γυρίσει στην Ελλάδα, με την περιπέτεια να τελειώνει κάπου εδώ για τη μηχανικό αυτοκινήτων, που νωρίτερα είχε παλέψει με όλες της τις δυνάμεις.

Ο τραυματισμός της Σοφίας στο Survivor

Σοφία Μαργαρίτη: Το ποσό που έχει κερδίσει μέχρι στιγμής στο Survivor

Η Σοφία Μαργαρίτη, όπως έχει δηλώσει αρκετές φορές στο Survivor, ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο με κίνητρο τα λεφτά ώστε να μπορέσει να κάνει το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά της όταν επιστρέψει, κάτι που ο πρώην σύζυγός της προσπάθησε να διαψεύσει αλλά η μητέρα αυτής με την δημοσίευση του εξώδικου που τρέχει έκλεισε αποκάλυψε την αλήθεια.

Τέλος πάντων, το point είναι πως μιλάμε για μια μάνα, με παιδιά, η οποία αγωνίστηκε σκληρά τόσο στην ομάδα των Μαχητών όσο και στην ομάδα των Κόκκινων όταν υπήρξε αλλαγή. Όλοι πήγαν στο Survivor με μια συμφωνία. Μοναδική για τον καθένα.

Το Youweekly.gr γνωρίζει πως οι παίκτες που εντάχθηκαν από την αρχή στους Μαχητές έχουν υπογράψει συμβόλαια με απολαβές από 500 έως 1000 ευρώ την εβδομάδα.

Άρα, η Σοφία για 8,5 εβδομάδες παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο το μεγαλύτερο ποσό που θα κερδίσει είναι 8.5000 ευρώ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: "Η Σοφία μπήκε στο παιχνίδι γιατί έχει σημαντικά οικονομικά προβλήματα"

Survivor 4: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την προσωρινή αποχώρησή του

Share