Survivor 4 - Κρις: «Ο Πάνος είναι λούζερ»

«Δεν θα παίζω εγώ για να τον αποθεώνουν»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Κρις: «Ο Πάνος είναι λούζερ»

Έξω φρενών ήταν ο Κρις Σταμούλης στο Survivor, με το δικηγόρο της μπλε ομάδας να είναι έξαλλος με τους συμπαίκτες του και την εναντίον του συμπεριφορά, σε αντίθεση με την αποθέωση στο πρόσωπο του Πάνου Καλίδη.

Ο ίδιος και ο Αλέξης Παππάς είχαν ενημερώσει τον Γιώργο Λιανό πριν από το αγώνισμα ασυλίας, ότι δεν είχαν καμία πρόθεση να αγωνιστούν, με αποτέλεσμα να υπάρξουν δύο πέναλτι και η ομάδα τους από αυτά ουσιαστικά έχασε το παιχνίδι, με τον Κρις να συνεχίζει τις επιθέσεις και μετά από αυτό.

Survivor 4 Κρις Αλέξης

Συγκεκριμένα, αφού πρώτα ανέφερε, ότι η ομάδα του ηττήθηκε και αυτό έχει σημασία, με αποτέλεσμα να αποδειχθεί πως οι δυο τους είναι τελικά σημαντικοί, πρόσθεσε πως ο Πάνος δεν αξίζει καμία αποθέωση, αφού είναι λούζερ, ενώ δεν έχει καμία διάθεση να παίξει ξανά για την μπλε ομάδα.

Το «άδειασμα» του Κρις στον Πάνο για τις ήττες του στο Survivor

Το Twitter «έκλαψε» με τον Κρις και τον Άλεξ - «Ο χασοδίκης κέρδισε τη δίκη σήμερα»

Τόσο ο Κρις όσο και ο Αλέξης Παππάς πήραν την απόφαση να μη συμμετέχουν στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας του Survivor 4 και αντ' αυτού έκατσαν στον πάγκο και σχολίαζαν όλα όσα διαδραματίζονταν στον στίβο μάχης.

Οι δυο τους έκαναν πραγματικά πολύ αστείες γκριμάτσες και φαίνεται πως ευχαριστήθηκαν πολύ το γεγονός ότι έμειναν στον πάγκο.

Μάλιστα, αρνήθηκαν να μπουν και στα δεύτερα ματσαρίσματα, γεγονός που δημιούργησαν ακόμα μεγαλύτερες εντάσεις στην ομάδα των Μπλε.

Οι ατάκες του Twitter για τον Κρις και τον Αλέξη στο Survivor

Κρις Αλέξης TwitterΚρις Αλέξης SurvivorΚρις Αλέξης αγώνισμα