Survivor 4: Υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Πάνος Καλίδης και ο Αλέξης Παππάς

Θα αναμετρηθούν μαζί με τον Κρις Σταμούλη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Πάνος Καλίδης και ο Αλέξης Παππάς

Σε μια απίστευτη κίνηση προχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος δε διάλεξε με βάση αγωνιστικά κριτήρια στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, αλλά κυρίως με ποιον τρόπο θα έφευγαν ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης, δίνοντας τον Πάνο Καλίδη ως υποψήφιο προς αποχώρηση μαζί με τους δύο εν λόγω παίκτες.

Το συμβούλιο ξεκίνησε σχεδόν αμέσως με την ψηφοφορία της μπλε ομάδας, η οποία πήρε σχεδόν ομόφωνα την απόφαση του να βγάλει ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Αλέξη, μαζί με τον Κρις. Ο λόγος, μετά τις εννέα ψήφους του Αλέξη, πήγε στον Τζέιμς, που έπρεπε να υποδείξει τον επόμενο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor 4 υποψήφιοι Καλίδης Παππάς

Παρότι είχε αναφέρει προηγουμένως, ότι ο Νίκος Μπάρτζης είχε βγει δημοφιλέστερος παίκτης σε προηγούμενη ψηφοφορία, εν τέλει υπέδειξε τον Πάνο Καλίδη, προκαλώντας αντιδράσεις για την επιλογή του.

Η ψηφοφορία των Μπλε στο συμβούλιο του Survivor

Κρις: «Ο Πάνος είναι λούζερ»

Έξω φρενών ήταν ο Κρις Σταμούλης στο Survivor, με το δικηγόρο της μπλε ομάδας να είναι έξαλλος με τους συμπαίκτες του και την εναντίον του συμπεριφορά, σε αντίθεση με την αποθέωση στο πρόσωπο του Πάνου Καλίδη.

Ο ίδιος και ο Αλέξης Παππάς είχαν ενημερώσει τον Γιώργο Λιανό πριν από το αγώνισμα ασυλίας, ότι δεν είχαν καμία πρόθεση να αγωνιστούν, με αποτέλεσμα να υπάρξουν δύο πέναλτι και η ομάδα τους από αυτά ουσιαστικά έχασε το παιχνίδι, με τον Κρις να συνεχίζει τις επιθέσεις και μετά από αυτό.

Survivor 4 Κρις Αλέξης

Συγκεκριμένα, αφού πρώτα ανέφερε, ότι η ομάδα του ηττήθηκε και αυτό έχει σημασία, με αποτέλεσμα να αποδειχθεί πως οι δυο τους είναι τελικά σημαντικοί, πρόσθεσε πως ο Πάνος δεν αξίζει καμία αποθέωση, αφού είναι λούζερ, ενώ δεν έχει καμία διάθεση να παίξει ξανά για την μπλε ομάδα.

Το «άδειασμα» του Κρις στον Πάνο για τις ήττες του στο Survivor