Survivor 4: Ντάφι και Ασημακόπουλος «άδειασαν» τον Τζέιμς - «Μας κάνει πλάκα, σιγά μην ψήφιζε τον κολλητό του»

«Γελάει όλη η Ελλάδα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ντάφι και Ασημακόπουλος «άδειασαν» τον Τζέιμς - «Μας κάνει πλάκα, σιγά μην ψήφιζε τον κολλητό του»

Σε άγρια επίθεση προς τον Τζέιμς Καφετζή προχώρησε η κόκκινη ομάδα στο συμβούλιο αποχώρησης του Survivor, σχολιάζοντας με καυστικά λόγια την επιλογή του να υποδείξει ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Πάνο Καλίδη.

Ο ηγέτης της μπλε ομάδας, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, είχε την επιλογή να δώσει τον τρίτο υποψήφιο και τελικά ανέφερε το όνομα του Πάνου και όχι του Νίκου Μπάρτζη, με τους «Κόκκινους» να αντιδρούν, καθώς θεωρούν πως έβαλε στη μέση τον τραγουδιστή, όντας πια στην κρίση του κοινού, για να γλιτώσει τον φίλο του.

Survivor 4 Ασημακόπουλος

«Έκανες την κωλοτούμπα του αιώνα, εσύ δεν έλεγες ότι ο Νίκος είναι ο δημοφιλέστερος παίκτης; Τώρα κοροϊδεύεις όλη την Ελλάδα στα μούτρα, γελάμε όλοι», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια των Τριαντάφυλλου και Γιώργου Ασημακόπουλου, που δε δίστασαν να «καρφώσουν» τον Τζέιμς.

Η επίθεση των Κόκκινων στο συμβούλιο του Survivor

Αρπάχτηκαν μεταξύ τους Μπάρτης και Καλίδης για το ποιος θα βγει υποψήφιος

Η κλίκα των ισχυρών στο Survivor στην πλευρά της «μπλε» παραλίας φαίνεται, ότι αρχίζει να «διαλύεται», με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Πάνο Καλίδη να τσακώνονται… για το ποιος θα βγει υποψήφιος προς αποχώρηση.

Η κατάσταση είναι «εύφλεκτη» στην μπλε ομάδα, με τον Τζέιμς Καφετζή να έχει την επιλογή για το ποιον θα υποδείξει ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, με τους Μπάρτζη και Καλίδη να του ζητούν αμφότεροι να τους ορίσει, με αποτέλεσμα να τσακωθούν.

Survivor 4 Μπάρτζης Καλίδης

Ο Τζέιμς προσπάθησε να τους ηρεμήσει, αλλά τα πνεύματα έχουν «οξυνθεί», με τους δύο παίκτες να μην κρύβουν τα νεύρα τους και τον Νίκο, ειδικά, να αποχωρεί από τη συζήτηση, όταν εκείνη πήγε στο ποιος είναι δημοφιλέστερος, ώστε να υποδειχθεί ως υποψήφιος, για να φύγουν οι Αλέξης και Κρις.