Βαλέρια Χοψονίδου για Survivor 4: "Ήρθα σε αντιπαράθεση με τον Αλέξη Παππά στο συμβούλιο"

Το περιστατικό που έκοψαν στο μοντάζ και δεν είδαμε ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βαλέρια Χοψονίδου για Survivor 4:

Η Βαλέρια Χοψονίδου λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4 παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό YOU και στον Γιώργο Κακόγιαννη.

Αφού αποκάλυψε πως η μαμά της νόσησε από κορωνοϊό λίγο πριν εκείνη κλείσει την βαλίτσα της για τον Άγιο Δομίνικο, περιέγραψε έναν τσακωμό που είχε με τον Αλέξη Παππά κατά την παραμονή της στο παιχνίδι, το οποίο όμως κόπηκε στο μοντάζ και οι τηλεθεατές δεν είδαν ποτέ.

Οι αποκαλύψεις της Βαλέριας Χοψονίδου για το Survivor

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο εκεί;

Ο ύπνος. Δεν μου ήταν δύσκολο να συνηθίσω το σανίδι, γιατί γενικά κοιμάμαι στον καναπέ του σπιτιού μου, και όταν γύρισα από το παιχνίδι είχα πιαστεί και ήθελα να κοιμηθώ στο πάτωμα. Το θέμα ήταν η υγρασία, κρυώναμε πάρα πολύ, ξυπνούσαμε και τα ρούχα μας ήταν μούσκεμα. Ο ύπνος στο συγκεκριμένο παιχνίδι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Είχες βρεθεί σε κάποιον τσακωμό που τελικά δεν είδαμε;

Βαλέρια Χοψονίδου Survivor καυγάς με Αλέξη Παππά

Ναι, έχω έρθει σε αντιπαράθεση με τον Αλέξη Παππά στο συμβούλιο, όταν με είχε ρωτήσει ο Γιώργος Λιανός αν νιώθω ότι έχω ενσωματωθεί στην ομάδα. Όταν είχα μπει στο παιχνίδι τις πρώτες δύο μέρες, τα πράγματα ήταν μια χαρά. Μετά, όμως, έβλεπα ότι μπορεί να κάθονταν στη φωτιά ορισμένοι παίκτες, να μιλούσαν και να σταματούσαν απότομα όταν ερχόμουν εγώ.

Off camera είχα ξεκαθαρίσει τη θέση μου στην ομάδα, τους είχα πει ότι με ενοχλεί αυτό το πράγμα και πως νιώθω άβολα. Φυσικά αυτό δεν άλλαξε τις επόμενες μέρες, αλλά βγαίνοντας από το παιχνίδι το καταλαβαίνω. Όταν είσαι έναν μήνα με κάποια παιδιά είναι πολύ λογικό να δεθείς μαζί τους και επειδή ήμουν μια νέα προσθήκη στην ομάδα μπορεί να μην ήθελαν να μοιραστούν κάποια πράγματα μαζί μου.

Ποιον βλέπεις για τελικό νικητή στο Survivor;

Δεν έχω έναν στο μυαλό μου. Πιστεύω πως μέσα στην πεντάδα θα είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, γιατί είναι ένα εξαιρετικό παιδί και τρομερός αγωνιστικά, ο Τζέιμς που τα έχει όλα και από γυναίκες πιστεύω ότι θα φτάσει κοντά στον τελικό η Σοφία, που ένιωθα ότι το θέλει πολύ και έχει συγκεκριμένο σκοπό - χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλες εξαιρετικές παίκτριες όπως η Καρολίνα και η Μαριαλένα.

Τι κρατάς από την παραμονή σου εκεί;

Έζησα μια τρομερή εμπειρία ζωής, την οποία θα έχω να λέω στα παιδιά μου αύριο-μεθαύριο. Κρίμα που δεν την έζησα όσο πραγματικά θα ήθελα. Αυτό που κρατάω από όλο το παιχνίδι, όσο περίεργο κι αν ακουστεί, είναι πως η μία μέρα εκεί φαίνεται σαν μία εβδομάδα έξω στην πραγματική ζωή - για να καταλάβεις πόσο δεν περνάει ο χρόνος! Επίσης δεν πρέπει να έχουμε τίποτα δεδομένο στη ζωή μας. Στο Survivor πραγματικά εκτιμάς τα πιο απλά πράγματα.

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί σήμερα*