Survivor 4: Ο Νίκος Μπάρτζης έπλυνε την μπλούζα του - Έγινε και πάλι πράσινη

Πήρε "φωτιά" το Twitter! Απίστευτα τα meme οι ατάκες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Νίκος Μπάρτζης έπλυνε την μπλούζα του - Έγινε και πάλι πράσινη

Και όμως! Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, ο Νίκος Μπάρτζης έπλυνε την μπλούζα του η οποία από τις λάσπες τα χώματα και τον ιδρώτα είχε χάσει το πράσινο χρώμα της και δεν θύμιζε σε τίποτα την μπλούζα που είχαμε δει στα πρώτα γυρίσματα.

Μάλιστα, πολλές φορές στα social media είχε σχολιαστεί το γεγονός πως ο παίκτης της Μπλε ομάδας δεν έχει πλύνει καθόλου την μπλούζα του, ούτε στη θάλασσα.

Χθες λοιπόν, όλοι οι παίκτες πλύθηκαν σε πρόσωπο και μαλλιά, αλλά καθάρισαν και τα ρούχα τους με σταχτόνερο. Όλοι έπιασαν σειρά και ξεκίνησαν το τρίψιμο.

Ο Νίκος Μπάρτζης λοιπόν, έπλυνε και ο ίδιος την μπλούζα του, η οποία από χακί και γκρι, έγινε και πάλι πράσινη!

«Μετά από πολύ καιρό η μπλούζα μου έγινε πράσινη. Έφυγαν τόνοι μαυρίλας από πάνω. Το μαλλί καθάρισε έγινε λίγο μαλακό», είπε μεταξύ άλλον στην κάμερα.

Το Twitter πήρε φωτιά με το πλύσιμο της μπλούζας του Μπάρτζη στο Survivor 4

Το γεγονός αυτό δεν γινόταν να το αφήσουν ασχολίαστο οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι είναι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor 4. Τα meme όπως και τα σχόλια ήταν απίστευτα και θα σας κάνουν να "λιώσετε" στα γέλια.

Δείτε ωστόσο ποιος αποχωρεί απόψε!

Survivor 4 Νίκος Μπάρτζης

Survivor 4 Νίκος Μπάρτζης μπλούζα

Survivor 4 Νίκος Μπάρτζης twitter

Survivor 4 twitter

Survivor 4 ΣΚΑΙ

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Survivor 4: Ο δικηγόρος του Αλέξη Παππά παίρνει θέση για τα όσα ειπώθηκαν από τον Μπάρτζη

Στο χθεσινό 2/3 επεισόδιο του Survivor 4, πριν το αγώνισμα για την δεύτερη ασυλία, ο Αλέξης Παπάς - όπως και ο Κρις Σταμούλης, δήλωσαν πως δεν θα παίξουν. Τότε ο Νίκος Μπάρτζης κατηγόρησε τον ηθοποιό πως έχει συμβόλαιο να φύγει. Ο δικηγόρος του λοιπόν πήρε θέση στα όσα ειπώθηκαν.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μπάρτζης, είπε πως ο Αλέξης Παππάς έχει συμβόλαιο να φύγει από το ριάλιτι, καθώς 15 Μάρτη έχει ραντεβού με την σύντροφο του στο Μονακό.

Στο Πρωινό λοιπόν, ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε πως ήρθε σε επαφή με τον δικηγόρο του ηθοποιού και παίκτη της Μπλε ομάδας, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά ότι ισχύει κάτι τέτοιο.

Πιο αναλυτικά δήλωσε πως το συμβόλαιο του είναι ίδιο με όλους τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor 4 και πως μόνο εκείνος γνωρίζει τι αναγράφει.