Survivor 4 trailer 3/3 - Καλίδης: "Το παρεάκι με τον Τζέιμς, την Άννα Μαρία και τον Μπάρτζη σήμερα κλονίστηκε"

Τραυματίζεται άσχημα στο κεφάλι ο Ντάφυ

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 trailer 3/3 - Καλίδης:

Άργησε λίγο σήμερα 3/3 ο ΣΚΑΙ να βγάλει το trailer του Survivor και περίμενα η αλήθεια είναι κάτι με περισσότερο σασπένς αλλά ας είναι, αυτό έχουμε με αυτό θα παίξουμε!

Μπορεί να σας έχω πει ήδη ποια ομάδα κερδίζει τον σημερινό αγώνα αλλά και ποιος παίκτης τελικά αποχωρεί από το Survivor αλλά πάμε να κάνουμε και την κλασική, καθημερινή ανάλυση του trailer γιατί δίνει πραγματάκια!

Στο σημερινό trailer, λοιπόν, βλέπουμε να επικρατεί μεγάλη ένταση στην καλύβα των Μπλε μετά τα χθεσινοβραδινά, δηλαδή την απόφαση του Τζέιμς να δώσει σαν τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Πάνο Καλίδη! Ο τραγουδιστής εκφράζει την δυσαρέσκεια του για το γεγονός μπροστά σε όλη την ομάδα ενώ στην κάμερα, όταν εμφανίζεται μόνος του, αναφέρει πως η εμπιστοσύνη στην παρέα που είχε μόλις κλονίστηκε!

Κάτι που ήταν τελείως αναμενόμενο αν με ρωτάτε, γιατί πόσο πια κι αυτός ο άνθρωπος να κάνει τον καλό!

Τέλος πάντων το κλίμα στην Μπλε δεν θα αλλάξει αν δεν αλλάξουν οι παίκτες οπότε προχωράμε!

Αγώνας για έπαθλο επικοινωνίας σήμερα και οι Κόκκινοι πάνε για ακόμα μια φορά δυναμικά, έχουν κάνει τόσα σερί νικών άλλωστε γιατί να μην έχουν φόρα;

Εκεί θα συναντήσουν τον Ατζούν που πήρε την θέση του Λιανού που βρίσκεται στην Αθήνα εδώ και κάποιες ημέρες επειδή γέννησε η σύντροφός του!

Αγώνισμα ξηράς, με τα κλασικά εμπόδια και απαίτηση ταχύτητας! Πάλι θα κριθούν όλα στον στόχο, όπως γίνεται κλασικά! Μόνο που... στο trailer βλέπουμε τον Τριαντάφυλλο να τραυματίζεται άσχημα στο κεφάλι, κάτι που σίγουρα θα ταράξει και την δική του ψυχολογία αλλά και τον συμπαικτών του!

Survivor 4 trailer 3/3

Τέλος, συμβούλιο νησιού, από τις καλύτερες ώρες του ριάλιτι! Μην σας τα πολυλογώ, θα φαγωθούν!

Το trailer του σημερινού 3/3 επεισοδίου Survivor

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!