Survivor 4: "Δεν επιστρέφει στο παιχνίδι η Ανθή Σαλαγκούδη! Δεν υπάρχει αυτό"

Τελικά δεν γυρνάει μόνο ο Τζέιμς την μπιφτέκα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4:

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε ειπώθηκε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Σοφίας Μαργαρίτη από το Survivor, λόγω του άσχημου τραυματισμού της, να δούμε την Ανθή Σαλαγκούδη ξανά στους Κόκκινους! (Καλά φαντάζεστε τι θα πάθαινε ο Ασημακόπουλος;)

Λίγες ώρες μετά, η ίδια εκπομπή, διέψευσε το ενδεχόμενο αυτό με την παρουσιάστρια αυτής, Κατερίνα Καινούργιου, να αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Δεν επιστρέφει η Ανθή Σαλαγκούδη, να πούμε ότι είναι ξεκάθαρο, δεν υπάρχει τέτοιο σενάριο. Το είπαμε αυτό πριν και κάναμε μια εικασία εμείς εδώ διότι στο παρελθόν σε διάφορα ριάλιτι έχει συμβεί όταν αποχωρεί κάποιος οικειοθελώς να μπαίνει ο προηγούμενος, κι αυτό επιτρέπεται και στο Survivor. Επικοινωνήσαμε με την παραγωγή και δεν υπάρχει περίπτωση, αν αποχωρήσει η Σοφία τελικά που μάλλον θα αποχωρήσει όπως είπαμε κι εμείς, να επιστρέψει η Ανθή".

Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που μένει η Ανθή Σαλαγκούδη μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4

Χαλάλι οι κακουχίες και η πείνα του Survivor! Μετά την αποχώρησή της και το... πικρό ποτήρι που κλήθηκε να πιει την περασμένη Πέμπτη βράδυ, ώρα Ελλάδας, πλέον έχει την ευκαιρία να ξεχαστεί στην πισίνα και γενικά στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του Viva Wyndham Dominicus Palace, το ξενοδοχείο στην περιοχή της La Romana, κοντά στην παραλία όπου γυρίζεται το reality επιβίωσης, όπου διέμεινε την προηγούμενη εβδομάδα μέχρι να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ξενοδοχείο Survivor

Ξενοδοχείο Survivor Ανθή Σαλαγκούδη