Ελένη Χατζίδου: «Δεν ήταν τόσο πολλά τα χρήματα που πήρα από το Survivor»

«Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι παίζουν αυτά τα ποσά που έχουν ακουστεί για το φετινό»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: «Δεν ήταν τόσο πολλά τα χρήματα που πήρα από το Survivor»

Η Ελένη Χατζίδου μέσα από ένα παιχνίδι στον λογαριασμό της στο Instagram, αποκάλυψε για τις αμοιβές που πήρε από το Survivor.

H τραγουδίστρια απάντησε σε μια ερώτηση follower και αποκάλυψε πόσα χρήματα πήρε από το Survivor.

Oι αποκαλύψεις της Ελένης Χατζίδου για το Survivor

«Με την αμοιβή σου από το Survivor κατάφερες να κάνεις κάποια επένδυση ή σημαντική αγορά;», με την Ελένη Χατζίδου να μην διστάζει να απαντήσει δημόσια:

«Δεν ήταν τόσα πολλά τα χρήματα που πήρα… και ειλικρινά δεν πιστεύω ότι παίζουν αυτά τα ποσά που έχουν ακουστεί για το φετινό σαρβάιβορ! Μη σου πω ότι λόγω κατάστασης τα έχουν λιγοστέψει κιόλας!!!» Η τραγουδίστρια πρόσφατα αποκάλυψε πως πέρασε ένα πρόβλημα με την υγεία της.

ελένη χατζίδου αμοιβή survivor

Χατζίδου για Survivor: «Είχαμε ένα άτομο στην καλύβα που ερχόταν και έλεγε “πω πω δεν την μπορώ καθόλου”»

Καλεσμένη στην εκπομπή Love it βρέθηκε η Ελένη Χατζίδου, όπου μίλησε μεταξύ άλλων και στη δική της συμμετοχή στο Survivor. Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική.

Η τραγουδίστρια ανέφερε πως ένας συμπαίκτης της έσπερνε την διχόνοια μέσα στην καλύβα, ωστόσο, δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομα τους.

«Είχαμε ένα άτομο μέσα στην καλύβα που ερχόταν πχ σε σένα και έλεγε “πο πο δεν την μπορώ καθόλου”, μετά πήγαινε σε άλλον. Έκανε αυτό το ανακάτεμα… Μακάρι να μπορούσα να σας πω ποιος...Εδώ δεν μπορείς να συνεννοηθείς με τον αδερφό σου, φαντάσου με τόσα άτομα. Το πιο άσχημο που γινόταν ήταν ότι μιλούσαν για φαγητό και εστιατόρια.», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου. Φέτος ωστόσο, τα πράγματα είναι... χειρότερα, αφού έχουν φτάσει να πιάνονται στα χέρια.