Survivor 4 - Φώτης Γιαννιώτης: «Ο Κοψιδάς μπορεί να φτάσει τελικό»

«Δεν είναι διαβολικός! Προσπαθούν να δημιουργήσουν ίντριγκες»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Φώτης Γιαννιώτης: «Ο Κοψιδάς μπορεί να φτάσει τελικό»

Ο Φώτης Γιαννιώτης μοντέλο και καλός φίλος του Γιώργου Κοψιδά, μίλησε στο Love it για το Survivor 4 και την πορεία του στο παιχνίδι, λέγοντας πως άνετα μπορεί να φτάσει μέχρι και τον τελικό.

«Δεν είναι καθόλου διαβολικός ο Γιώργος. Είναι ένα πάρα πολύ ήρεμο παιδί. Ο καθένας προσπαθεί νομίζω να δώσει την παρουσία του με τον διαφορετικό του τρόπο στο παιχνίδι», είπε αρχικά. Λέτε τελικά Κόρο και Ασημακόπουλος να στραφούν εναντίον του;

Ενώ για το αν τον βλέπει να φτάνει στον τελικό δήλωσε: «Πιστεύω ότι μπορεί να πάει ναι. Αν καλυτερεύσουν τα πράγματα και φάνε και λιγάκι, νομίζω ότι έχει πορεία ο Γιώργος».

Λίγα λόγια για την ζωή του παίκτη του Survivor 4 - Ποιος είναι ο Γιώργος Κοψιδάς;

Γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Από την εφηβεία του ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το μπάσκετ παίζοντας σε διάφορες ομάδες για συνολικά 15 χρόνια. Στις αρχές του 2000 αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική κάνοντας διάφορα σεμινάρια ενώ αποφοίτησε από το Θέατρο των Αλλαγών.

Survivor 4 Κοψιδάς βιογραφικό

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 2003 στην κοινωνική ταινία του Δημήτρη Ινδαρέ Γαμήλια νάρκη. Το 2004 συμμετείχε στη ρωσική κινηματογραφική παραγωγή Διακοπές στην Ελλάδα ενώ την ίδια χρονιά έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση με ένα σύντομο ρόλο στην καθημερινή σειρά του Mega Channel Απαγορευμένη Αγάπη.

Τη σεζόν 2004-2005 συμμετείχε στο ψυχαγωγικό show Ζω ένα δράμα με παρουσιαστή τον Τάκη Ζαχαράτο στο Mega Channel ενώ το 2006 έλαβε μέρος στις ταινίες Ο έτσι, Πανικός και παράνοια μέσα σε μια παραίσθηση και Το πρόσωπο. Μέσα στα επόμενα χρόνια έκανε έκτακτες εμφανίσεις στις τηλεοπτικές σειρές Στο Παρά Πέντε, Το Κόκκινο Δωμάτιο, Amore Mio, Λατρεμένοι μου γείτονες και Καρυωτάκης ενώ στον κινηματογράφο συμμετείχε στο Λούφα και απαλλαγή: I4.

Την περίοδο 2009-2010 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά Μίλα Μου Βρώμικα της Μυρτώς Κοντοβά όπου υποδύθηκε τον εφευρετικό κρεοπώλη Παντελάκη. Το 2012 συμμετείχε στην ιταλική παραγωγή Οι ανώριμοι: Διακοπές στην Πάρο και στο Ένα πλοίο για την Παλαιστίνη. Το 2014 έλαβε μέρος στον πρώτο κύκλο της μαύρης κωμωδίας Κάτω Παρτάλι ενώ το 2016 έκανε μία έκτακτη εμφάνιση στη βρετανική σειρά The Durrels.