Survivor 4: Επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο η Ανθή Σαλαγκούδη

H πολυσυζητημένη παίκτρια βρίσκεται πια στην Ελλάδα

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο η Ανθή Σαλαγκούδη

Στην Ελλάδα έφτασε πριν λίγες ώρες η πρώην πια, παίκτρια του Survivor, Ανθή Σαλαγκούδη μετά την αποχώρηση της και το διάστημα που έπρεπε να μπει σε καραντίνα - δείτε το ξενοδοχείο στο οποίο έμενε -.

Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι ένα από τα πρόσωπα του Survivor που μας απασχόλησαν πολύ καθώς οι όχι και τόσο καλές αθλητικές της επιδόσεις αλλά και η κόντρα που είχε με πολλούς συμπαίκτες της την έφεραν τέσσερις φορές στη θέση του υποψήφιου.

Δες τις φωτογραφίες από την άφιξη της Ανθής Σαλαγκούδη

επέστρεψε η σαλαγκούδη
επέστρεψε η σαλαγκούδη από το survivor
επιστροφή ανθής σαλαγκούδη

ΣΚΑΙ για Σαλαγκούδη: "Δεν υπάρχει καμία πρόθεση αξιοποίησής της στο κανάλι"

Πολλά έχουν ακουστεί για την συμμετοχή της Ανθής Σαλαγκούδη στο Survivor 4 κι έντονα γράφτηκε το τελευταίο διάστημα πως η Ανθή συμφώνησε με τον Ατζούν να συμμετέχει στο ριάλιτι για να πάρει μετά δική της εκπομπή.

Ο Αλέξης Μίχας, ο δημοσιογράφος της εκπομπής Πρωινό, που δεν φημίζεται για την αξιοπιστία του καθώς έχει πέσει αρκετές φορές έξω σε ειδήσεις, πληροφορίες και spoils που έχει δώσει για το Survivor, ανέφερε χαρακτηριστικά το πρωί της Τρίτης.

"Από τον ΣΚΑΙ μου είπαν κατά λέξη πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση αξιοποίησή της στο κανάλι άμεσα. Όμως έχει ενδιαφέρον ότι είχε ακουστεί πως θα αξιοποιηθεί σε ένα παιχνίδι που θα έκανε η Ατζούν μίντια για τον ΣΚΑΙ, καλοκαιρινό. Η Ατζίν Μίντια όμως δεν προβλέπεται να κάνει καμία καλοκαιρινή παραγωγή." είπε μεταξύ άλλων ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος.

Να τονίσουμε πως η Ανθή είναι ακόμα στον Άγιο Δομίνικο και απολαμβάνει τις διακοπές της...