Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: "Στο Survivor φέτος έχουν περισσότερο φαγητό, εμείς πεινούσαμε"

"Τώρα είμαι πιο αδύνατη από όταν βγήκα από το Survivor γιατί τώρα έχω πιο πολύ μυϊκή μάζα και όχι λίπος"

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:
Survivor 05.03.2021 07:30
Από Youweekly Team

Το βράδυ της Πέμπτης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night show κι αφού για πρώτη φορά ξεκαθάρισε αν είναι έγκυος ή όχι, σχολίασε το φετινό Survivor αποκαλύπτοντας κι ένα περιστατικό που είχε βιώσει τότε εκείνη και δεν το είχαν δείξει ποτέ οι κάμερες.

Οι αποκαλύψεις της Σπυροπούλου για την δική της εμπειρία στο Survivor

"Δεν ξέρω αν τώρα θα πήγαινα πάλι στο Survivor, πολύ δύσκολα. Όχι από θέμα ανασφάλειας αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να αποχωριστώ εύκολα κάποια πράγματα. Υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν φλερτ στο Survivor, όπως η Ευρυδίκη με τον Βασάλο. Κοίτα εγώ όσο καιρό είχα μείνει στο παιχνίδι, γιατί οι πρώτοι μήνες είναι πιο δύσκολοι που δεν υπάρχουν τα μεγάλα έπαθλα και είναι το σοκ που δεν έχεις προλάβει να συνηθίσεις, με την κακουχία, τις δυσκολίες και την επιβίωση δεν ήθελα κάποιο φλερτ και ούτε και με ενδιέφερε, εμένα προσωπικά αλλά αν δημιουργηθεί ένα τέτοιο συναίσθημα υπό τέτοιες συνθήκες θεωρώ ότι είναι πολύ δυνατό.

Από το φετινό δεν έχω ταυτιστεί με κάποιον παίκτη να σου πω την αλήθεια. Σίγουρα καταλαβαίνω τι περνάει ο καθένας. Εμάς το Survivor ήταν πιο ομαδικό, μαγειρεύαμε μαζί, ήταν λίγο διαφορετικό το μουντ. Εκείνοι έχουν περισσότερο φαγητό, εμείς δεν είχαμε τόσο φαγητό. Έχω δει κάτι γεύματα... Έχασα 10 κιλά σε δυο μήνες. Τώρα είμαι πιο αδύνατη από όταν βγήκα από το Survivor γιατί τώρα έχω πιο πολύ μυϊκή μάζα και όχι λίπος.

Η πιο δύσκολη στιγμή μου στο Survivor, δεν προβλήθηκε. Ήταν ένα βράδυ που εμείς πεινούσαμε πολύ και δεν είχαμε προμήθειες, είχαμε πιάσει πεταλίδες από την θάλασσα. Δηλητηριάστηκα. Μου έκαναν ένεση γιατί είχα βγάλει εξανθήματα σε όλο μου το σώμα. Δεν άντεχα. Πιστεύω στον τελικό σίγουρα θα πάει ο Τζέιμς με τον Νίκο", είπε μεταξύ άλλων.

Μίλησε και για τα επαγγελματικά της

«Από τον Σεπτέμβρη θα με δείτε τηλεοπτικά. Είμαι πολύ κοντά στο να κλείσω κάτι που μου αρέσει πολύ. Δεν είναι τίποτα από αυτά που γράφονται. Τελικά δεν θα συνεργαστώ με τον Νίκο Κοκλώνη. Τον αγαπώ, τον εκτιμώ αφάνταστα αλλά δεν θα είναι δική του παραγωγή. Ίσως στο μέλλον».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Full in love η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - «Ο Βασίλης με κάνει ευτυχισμένη, έχει συμβάλει πολύ σε αυτό!»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Όταν βλέπω Survivor μου ανοίγει πάντοτε την όρεξη»

Share