Survivor 4: "Κάποιοι παίρνουν τα τετραπλάσια λεφτά από τους Μαχητές"

"Ναι ισχύουν κάποια ποσά που φημολογούνται"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4:

Η Ασημίνα Ιγγλέζου το πρωί της Παρασκευής συνδέθηκε μέσω skype στην εκπομπή Ευτυχείτε κι αφού αποκάλυψε το bullying που δεχόταν ο Τζέιμς από συμπαίκτες του στο Survivor και ποτέ δεν έδειξαν στην τηλεόραση, μίλησε και για τις αμοιβές των παικτών.

Οι αποκαλύψεις της Ασημίνας για τις αμοιβές των παικτών

Η πιο υψηλή που έχει ακουστεί μέχρι στιγμής είναι αυτή της Ανθής Σαλαγκούδη, που ανέρχεται στα 6.500 ευρώ. Η Ασημίνα Ιγγλέζου, λοιπόν, δεν δίστασε να αποκαλύψει on air, αν ισχύουν οι φήμες για τις υψηλές αμοιβές που λαμβάνουν οι “Διάσημοι” ή όχι.

«Δεκάδες χιλιάδες δεν είναι, απλά σίγουρα είναι παραπάνω αφού ξέρω πόσο παίρνει ο Μαχητής, δεν μπορώ να πω πόσα αλλά ξέρω ότι υπάρχει μία μεγάλη διαφορά. Κάποιοι παίρνουν τα τετραπλάσια λεφτά από τους Μαχητές. Ναι ισχύουν κάποια ποσά που φημολογούνται».

Κινηματογραφική η έξοδος της Σαλαγκούδη από το αεροδρόμιο

Το απόγευμα της Πέμπτης, μετά από μια εβδομάδα διακοπές σε υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο, η Ανθή Σαλαγκούδη γύρισε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4. Το Youweekly.gr σας παραχώρησε την ίδια στιγμή αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό.

Η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε, όμως, το πρωί της Παρασκευής έφερε στην δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο η Ανθή είχε τουπε, πριμαντόνας και πάνω! Οι δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών σταθμών ξεροστάλιασαν ώρες ολόκληρες περιμένοντας στο αεροδρόμιο να φτάσει κι εκείνη αντί να πει ένα γεια, να σταθεί για λίγα δευτερόλεπτα να μιλήσει προτίμησε να κρυφτεί από τις κάμερες και να σπρώχνει τα μικρόφωνα των δημοσιογράφων.

Να τονίσουμε πως στο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει με τον ΣΚΑΙ οι παίκτες του Survivor υπάρχει ρήτρα η οποία δεν τους επιτρέπει να παραχωρήσουν δηλώσεις όσον αφορά το παιχνίδι, σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, ωστόσο, κακό δεν είναι να σταθείς και να πεις ένα "γεια σας, έφτασα καλά", όπως είπαν και στο πάνελ.

Ίσα ίσα που η Ανθή Σαλαγκούδη όντας κι εκείνη δημοσιογράφος και καταλαβαίνοντας τι περνάνε αυτοί οι άνθρωποι θα μπορούσε να τους έχει δώσει "κάτι".