Survivor 4: Η Άννα Μαρία Βέλλη ζήτησε να αποχωρήσει

Αισθάνεται αδικημένη και θέλει να φύγει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η Άννα Μαρία Βέλλη ζήτησε να αποχωρήσει

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν 3-4 μέρες, η Άννα Μαρία Βέλλη έφτασε στα όριά της! Συγκεκριμένα ήταν η περίοδος που άρχισε να καταλαβαίνει ότι δικοί της άνθρωποι μέσα στο Survivor την εγκαταλείπουν! Ένιωσε πιεσμένη και προδομένη! Είχε αναφερθεί στον Νίκο Μπάρτζη, αλλά η αλήθεια είναι πως την έχει πληγώσει και η στάση της Μαριαλένας, με την οποία έκανε στενή παρέα!

Για να μην τα αναλύουμε πολύ, χαζοί δεν είστε, έχετε καταλάβει πάνω κάτω τι παίζει! Η Μαριαλένα ενημερώθηκε για τα πάντα από τον Σάκη, μόλις εκείνος μπήκε στο παιχνίδι. Ο Σάκης την ενημέρωσε πως η Άννα Μαρία είναι από τις πιο μισητές παίκτριες έξω και πως μόλις βγει υποψήφια θα βγει πανηγυρικά. Αυτό ταρακούνησε την Μαριαλένα, η οποία έκοψε τα "πολλά πολλά" με την Άννα Μαρία, αφού πρώτα της εξήγησε τον λόγο.

Αυτό ταρακούνησε την Άννα Μαρία, η οποία άρχισε να καταλαβαίνει τι παίζει στον "έξω κόσμο" και πως μόλις βγει την περιμένουν δύσκολες μέρες! Η κοπέλα το "κράτησε" μέσα της και αποφάσισε να κάνει τον κόσμο να αλλάξει άποψη. Όλα αυτά, όμως, άλλαξαν ξαφνικά όταν στα αυτιά της έφτασε κάτι άλλο!

Κάποιος από την παραγωγή "σφύριξε" στην youtuber πως ο σύντροφός της την έκανε unfollow από το Instagram και πως στην Ελλάδα συζητιέται έντονα η σχέση της με τον Νίκο Μπάρτζη!

Η ίδια μόλις το έμαθε... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!