Survivor 4 - Φίλος Τριαντάφυλλου: «Είναι ο εαυτός του μέσα στο παιχνίδι»

«Αν τον ενοχλεί κάτι θα έρθει να στο πει»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Φίλος Τριαντάφυλλου: «Είναι ο εαυτός του μέσα στο παιχνίδι»

Ο φίλος αλλά και μαέστρος του Τριαντάφυλλου, Γιάννης Φατούρος, μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Πρωινό και εξήγησε πως μέσα στο Survivor, ο τραγουδιστής έχει δείξει τον αληθινό του εαυτό και δεν έχει υποκριθεί τίποτα.

Ο Γιάννης Φατούρος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση που είχε ο φίλος του με την Ανθή Σαλαγκούδη και στους επικούς καυγάδες του ενώ τόνισε πως αυτό που του αρέσει πολύ είναι το παρατσούκλι που του έχουν δώσει οι συμπαίκτες του.

Τριαντάφυλλος Φατούρος

Οι δηλώσεις του Γιάννη Φατούρου για τον Τριαντάφυλλο και το Survivor

«Ο Τριαντάφυλλος είναι πολύ δυναμικός στο Survivor. Πάντα ήθελε να πάει αλλά τον κράταγε πίσω η οικογένειά του και η δουλειά του, έκανε καλά που πήγε. Τώρα, που δεν είχε δουλειά ήταν η κατάλληλη περίοδος για να πάει. Ο Τριαντάφυλλος είναι ο εαυτός του μέσα στο παιχνίδι. Όταν κάτι τον ενοχλεί στο λέει, αν έχει κάνει λάθος έρχεται να σου ζητήσει συγγνώμη.

Δεν γνωρίζω προσωπικά την Ανθή και έτσι δεν μπορώ να πάρω θέση για το αν έχει δίκιο ή άδικο ο Τριαντάφυλλος σε αυτά που είπε για εκείνη. Το παιχνίδι χρειάζεται στρατηγική για να πάρεις το έπαθλο.

Ο Τριαντάφυλλος πιστεύει πολύ, είναι πολύ θρήσκος και μου αρέσει πολύ το παρατσούκλι "Παπαντάφυ"», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Ο Τριαντάφυλλος έλεγε θα κάνω ''αυτό'' για να γίνω viral»

Καλεσμένοι στο Dot ήταν το μεσημέρι της Κυριακής η Ελίζαπεθ Ελέτσι, η Βαλέρια Χοψονίδου και ο Δημήτρης Μκαρόπουλος.

Οι τρείς τους αναφέρθηκαν σε διάφορα σκηνικά που δεν γνωρίζουμε από το φετινό Survivor και μάλιστα η Ελίζαμπεθ δεν δίσταζε να πετάξει το «καρφί» της στον Τριαντάφυλλο.

«Ο Τριαντάφυλλος πίστευε ότι είναι τόσο δημοφιλής. Έλεγε θα κάνω αυτό και θα γίνω viral. Θα κάνω αυτό και θα γίνει χαμός.», είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Μακρόπουλος πρόσθεσε ότι ο Τζέιμς, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Αλέξης Παππάς θεωρούν ότι λόγω της επίδοσής τους στα αγωνίσματα είναι δημοφιλής και στο κοινό.